11.02.2009 14:42

Станишев: "Ние сме нация от индивидуалисти"

Видян 1714 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В България най-голямото богатство това са хората. Не мога да ги нарека "човешки материал". На Бойко Борисов винаги някой или нещо му е виновен. Това заяви премиерът Сергей Станишев след среща в един от пенсионерските клубове в Перник, предаде БГНЕС.


По време на посещението си в града, премиерът беше придружаван от председателя на парламентарната група на "Коалиция за България" Ангел Найденов. Двамата посетиха белодробната болница. "Българите сме талантливи, умни и единственото, което понякога ни липсва е това, че не сме единни. Ние сме нация от индивидуалисти", каза Станишев. В страната всяко поколение и младите хора също имат проблеми, важно е да има уважение към хората. Аз съм разговарял и ще разговарям с най-различни хора, и с тези, които не ме харесват (това е нормално). Държавата и политиците са длъжни да разговарят с всички. На въпроса как би коментирал казаното от Бойко Борисов, че думите му са били манипулирани, премиерът заяви: "На г-н Борисов вечно някой му е виновен и крив. Вечно е недоразбран, вечно някой му пречи да си свърши работата, било то за задръстванията в София, било за проблемите с боклука. Нали знаете за боклука колко пъти правителството е помагало и ще продължи да помага, защото това е проблем на 2 млн. софиянци. За мен е притеснително това, което е казал кмета на София, защото той претендира за национален лидер. Не може да имаш такава претенция, ако разделяш хората на България в две различни категории и обиждаш", категоричен бе премиерът.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 20 юли 21:00ч.

Код: Ангелът

Режисьор: Рик Роман Уоуф
В ролите: Премиера в България: 30.08.2019 Световна премиера: 23.08.2019 Жанр: Екшън, Трилър САЩ / 2019 / 121 минути Възрастова група: D - Забранен за лица под 16-годишна възраст Сценарист: Катрин Бенедикт, Крайтън Ротънбъргър Режисьор: Рик Роман Уоуф В ролите: Дже

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

скорпион