Свързани новини

26.05.2009 14:35

Станишев за Доган: Избирателите решават съдбата на България

Видян 1350 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Съдбата на България зависи от българските избиратели". Това каза премиерът Сергей Станишев по повод изказването на Ахмед Доган вчера в Хасково, че съдбата на България би била различна, ако той е искал да сбърка само веднъж - съзнателно да сбърка, предаде БГНЕС.


"Винаги съм казвал, всеки един човек съобразно неговите убеждения, да участва в изборите и да гласува. Всяка партия носи своята политическа отговорност за съдбата на страната", допълни той. "След изборите за 41 Народно събрание, българските граждани ще определят формата на управлението", отговори премиерът на въпрос дали е възможно да се коалира с ДПС. "Многократно съм казвал, че няма предопределени, коалиции за нас от левицата", заяви премиерът. Според него в условията на криза "страната се нуждае от ефективно управление, а не да се потъва в безкрайни разговори или повторни избори, ако на някой не му се уреди въпросът, както го е очаквал". Премиерът изрази безпокойство, че от страна на ГЕРБ и десницата се насаждат съмнения по отношение на резултатите от изборите. Според него фирмата "Информационно обслужване", която брои избирателните резултати, го прави от 2005 г. и той не е чул някой от опозицията да се е оплаквал до сега. "Това внушение е опасно за демократичния процес, а намеците за оспорването на резултатите от изборите са опасна игра", заяви той след подписването на коалиционния договор на БСП с политическите партии Рома, Движение за социален хуманизъм, Комунистическата партия на България, Земеделски съюз "Ал. Стамболийски" и Български социалдемократи.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион