01/02
01.11.2017 11:45

Столичната община с награда от Строителните Оскари 2017

Видян 1316 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Инвестициите в строителство и ремонти на детски градини и училища през 2017-та година поставя Столична община на лидерската позиция в сферата на общественото строителство с инвестиция от над 20.5 млн.лева, категорично е международното  жури на седмото издание на конкурса за луксозно строителство, архитектура и дизайн LUXURY PROPERTY AWARDS 2017. Церемонията ще се състои на 1.11.2017 г. в хотел Best Western Premier в София.


Столична община изгради  6 нови детски градини в районите "Люлин", "Витоша", Красна поляна", "Младост", "Красно село". Близо 8 млн. лева са инвестирани в район "Люлин" в строителство и ремонти на детски градини.
С въвеждането на мерките за енергийна ефективност при ремонтите се постига около 60% намаляване на разходите за отопление.
До края на година се очаква да приключи строителството на 3 нови детски градини - в кв."Бояна", район "Витоша", в "Красна поляна" и в "Люлин". Планирани са нови детски градини в "Манастирски ливади" и "Кръстова вада".
В София бяха извършени  ремонти на сградите на 45 училища и детски градини.  Също така бяха изградени 52 детски площадки и бяха отделени 2,7 млн. лв. за специална програма за ремонт и възстановяване на детски площадки във всички райони.
Иновациите в луксозното строителство също са на фокус в седмото издание на конкурса, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
Иновациите в енергийната ефективност на хотел Перелик в курорта Пампорово получиха номинация за престижните награди. Високите изисквания за целогодишна експлоатация на хотела, определя необходимостта от охлаждане през лятото и отопление през зимата. Отоплителната и климатична система дават възможност хотелът да се класифицира като „Луксозно изпълнение - 5 звезди”..
Фирма ЕКОТОП изпълни иновативна модулна отоплителна и климатична система, която е контролируема и регулируема инсталация, разделена на самостоятелни модули. Това позволява климатичната система да работи независимо, както само за една или пет стаи, така и по избор за отделен коридор или за отделен етаж, а при нужда и за целия хотел.
Системата позволява комфортно поддържане на микроклимата във всяко помещение и паралелно с това намаляване на експлоатационните разходи над 30%.
Международно жури от експерти и инвеститори от Италия, Англия, Русия и Eвропейския икономически сенат ще оценява участниците в седмото издание на годишните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн LUXURY PROPERTY AWARDS 2017.
 Своята оценка за номинираните ще даде мистър Клифърд Джон Портлок - един от водещите строителни индустриалци в Англия.  Зад гърба си има множество престижни строителни проекти, като сред тях са един от лондонските театри, звеното за ядрено магнитно наблюдение в болница "Хай Уайкомбе", университетски зали в Оксфорд и Гилфорд, научни лаборатории в Оксфордшир, училища, синагоги, голяма фабрика за замразени храни близо до Лондон, банки и много жилищни обекти в Англия и Германия. Както и хотел и апартаменти в България, където среща прекрасната си съпруга Вили. В журито са още италианският инвеститор и консултант Микеле Виола, д-р Дийпак Нарвал от Европейския икономически сенат, президентът на International Diplomatic Club - Amicability Сергей Дворянов и други.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.