04.07.2024 15:31

Стрелба в кв. Модерно предградие: 1 загинал, двама ранени

Видян 967 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Стрелба в столичния квартал „Модерно предградие“. Има и жертва. От Спешната помощ потвърдиха, че имат такъв сигнал. Получен е в 15:01 ч. и на място са изпратени 3 линейки.

На място е констатирана смъртта на млад мъж, а други двама са ранени. Единият е на 22 г. с рана в гърдите и крака – откаран е в „Пирогов“. Другият е с прострелна рана в бедрото.


Убитият е с криминално досие.


Главният секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев съобщи, че инцидентът е станал около 15 ч. след сбиване, прераснало в стрелба. Застреляният 48-годишен мъж е дошъл с още двама души, единият е задържан, другият е прострелян и е откаран във ВМА. Тук на място са били 3-ма служители на заложната къща, единият от тях е прострелян и е в Пирогов, съобщи Кангалджиев.


Сформират се следствени групи и се опитваме да съберем максимално информация за случая. Още нямаме конкретни данни за сбиването. Убият не е собственик на заложната къща. Това е човек, който е дошъл и е нападнал собствениците на обекта.


Собствениците в момента са арестувани. На местопроизшествието са намерени две оръжия, изясняваме все още случилото се. Убитият има криминално досие, има 11 криминални регистрации, уточни главният секретар на МВР.


Директорът на СДВР комисар Любомир Николов каза, че това са техни стари познайници от много години. На място е установено, че пред блок 3 в кв. „Модерно предградие“ трима души са с прострелни рани, на две лица е оказана медицинска помощ, третият е починал. Стрелците са били в ролята на защитници, тъй като агресорът се споменава, че е този, който е дошъл в търговския обект, кредитна къща и е агресирал спрямо лицата, които работят в помещението, уточни комисар Николов



Снимка: Георги Димитров, Нова тв



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Наистина ли да пиете редовно сок е толково здравословно?

Наистина ли навикът Ви да пиете сок е толкова здравословен?

Всички знаем, че пиенето на оптимално ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

водолей