07.06.2024 14:53

Цветелина Пенкова: През изминалия месец обиколих всички области и се посветих на хората, ще продължа да работя за тях

Видян 305 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„През изминалия един месец от кампанията за Европейски избори 2024 обиколих цялата страна, бях във всички 28 области. Бях и в големите градове като София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Силистра, Шумен, Кърджали, Смолян, Пазарджик. Бях и в по-малките градове и села като Своге, Цонево, Павликени, Топчийско, Полски Тръмбеш, Девин, Гоце Делчев.


Посветих времето си да разговарям с хора от всички възрастови и социални и професионални групи, защото както досега като евродепутат, приемам като мисия да бъда в помощ на хората, които представлявам в Европейския парламент и да отстоявам националния интерес.“ Такава равносметка направи кандидатът за втори мандат евродепутат от коалиция „БСП за България“ Цветелина Пенкова.



„Докоснах се до много проблеми, за част от които- като реализацията на професионалния потенциал на българите, работя последователно вече 5 години. Работих и работя българите да имат спокойствие, когато плащат сметките си за енергия, работих и работя България да има сигурна и независима енергийна система. За да е гарантирано това, заедно с водещите представители на българската индустрия и енергетика приехме стратегически документ с конкретни приоритети, които да се следват от бъдещите евродепутати в следващия мандат на Европейския парламент. Създадох първото европейско законодателство за стартиращи предприятия, което отваря вратите за иновациите, за предприемчивите българи, които да създават продукт в страната си и в Европейския съюз“, отбеляза още кандидатът за втори мандат евродепутат.



Цветелина Пенкова призова:“Важно е да гласуваме в неделя, на 9 юни! Защото от избора, който ще направим, зависи как ще живеем. В Европейския парламент се създават почти всички политики, които се отразяват пряко върху живота ни в България.


И ако имаме отдадени политици там, които защитават националния интерес, то и държавата ни ще се развива, ще имаме достойнство като нация, хората ще са спокойни, защото интересите им ще бъдат осъществени.“

Гласувайте с номер 24, преференция 103 за Цветелина Пенкова.


Купуването и продаването на гласове е престъпление


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!