Свързани новини

25.02.2019 16:40

Тереза не спомена Бойко сред евролидерите, играят на думи за Брекзит

Видян 2300 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Имах възможността да дискутирам Брекзит на срещата на върха ЕС-Африка в Шарм-ел-Шейх. Имах добри срещи с президента Туск, премиера Конте (Италия), канцлера Меркел, премиера Рюте (Холандия), президента Юнкер. Има още много работа и екипът ми ще бъде в Брюксел във вторник за юридически уверения, от които британският парламент се нуждае. Но в разговорите с моите колеги лидери тук и другаде през последните дни усещам, че има истинско желание да се намери път, който позволява Великобритания да напусне ЕС по мек и реден начин със сделка”, коментира британският премиер Мей, която българският нарича просто „Тереза”, най-горещата тема в Европа тези дни.


По важния въпрос за евентуално отлагане на Член 50 за напускане от уговорената дата 29 март, тя коментира с игра на думи: „Удължаването на срока, закъснението в процеса и отлагането, не носи решение в парламента и сделка. Това, което доставя е точно, каквото думата „отлагане” означава. Това не е решение”, цитира я Гардиън. Най-авторитетният британски вестник добавя други нейни думи в същия шараден стил: „Депутатите ще гласуват за сделка, ако има промени в споразумението за Брекзит, но ЕС ще се съгласи на промени, само ако депутатите гласуват с предварително осигурено мнозинство в Камарата на общините”.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 ЗЛОБАР 30.06.2019 14:08

    ТАКА Й СЕ ПАДА НА ТЕРЕЗИЯ, ДА Я СРЕЩА БОКО ПО СТО ПЪТИ НА ДЕН, ДА Я МАЧКА, МЛЯСКА И ЛИГАВИ, ПОНЕ ТЯ ДА ГО ОТНЕСЕ ЗАРАДИ ПИЯНИЦАТА ЧЪРЧИЛ, ДЕТО С ЛЕКА РЪКА НИ НАЛУНДЗИ НА РУСНЯЦИТЕ, КОИТО ЗАЕДНО СЪС СТОЛЕТНИЦАТА НИ РАЗКАТАА ФАМИЛИЯТА И ДЪРЖАВАТА ОТКРАЙ ДО КРАЙ!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.