30.05.2024 10:56

Терзиев и Бонев махнаха инвалидните места по Патриарха и бул. Витоша

Видян 963 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Васил Терзиев нямал време да маркира паркоместа за хората с увреждания на бул. „Патриарх Евтимий“ и „Витоша“, това съобщиха от Столичната община. Стана ясно, че с новата организация на движение в центъра общината е заличила и 30 инвалидни паркоместа.

 Потресаващо е, че са премахнати и паркоместата за хора с увреждания пред Първа градска болница. Всякакви оправдания тук са нелепи.
Отделен е въпросът за паркоместа за хора с инвалидни колички, които живеят на тези улици. Техните места също ги няма. Големият проблем е, че не могат и да ги върнат.
 Съгласно наредбата за организация на движението общината е длъжна да осигури едно паркомясто до жилището на гражданин с увреждания. Сега това вече е напълно невъзможно.
Настоявам веднага Терзиев да покаже „законния“ си проект и да видим колко места за хора с увреждания са предвидени в него. Има ли ги поне на хартия, намалени ли са или изобщо са изчезнали?  

И докато хора в инвалидни колички обясняват за изчезналите паркоместа на бул. „Патриарх Евтимий“, бул. „Витоша“ и ул. „Фр. Нансен“, Терзиев пуска снимка как работници плевят тревички. Нагледен пример за приоритетите на „Промяната“ и неспособността им да управляват и носят отговорност. Засне Нова, пише общинският съветник Георги Георгиев.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Научихме да лъже и изкуствения интелект

Научихме да лъже и изкуствения интелект

Някои хора имат невероятната способност ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец