05.10.2016 12:16

Тим Кейн срещу Майк Пенс в първия дебат на кандидатите за вицепрезидент на САЩ

Видян 1208 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В Съединените щати се проведе единствения преди изборите вицепрезидентски дебат. Словесната битка между партньора на Хилари Клинтън - Тим Кейн и на Доналд Трмъп - Майк Пенс беше белязана с множество нападки и удари. Дискусията започна със спор за Русия, Тръмп беше определен като глупак или маниак, а Клинтън като слаба и некадърна.


34 дни преди президентските избори в Съединените щати сенаторът от Вирджиния и кандидат за вицепрезидент на Демократите Тим Кейн се изправи лице в лице с губернатора на щата Индиана - републиканецът Майк Пенс. Сблъсъкът започна с външна политика и с позицията за Русия и конфликтът в Сирия. Републиканецът Пенс се обяви директно за военни удари срещу Асад.


"Трябва да кажа, че провокациите на Русия трябва да бъдат посрещнати с американска сила. Ако Русия продължи да участва във варварските атаки срещу цивилни в Алепо, Съединените щати трябва да са готови да използват военна сила срещу цели на режима на Асад, за да сложат край на хуманитарната криза." - каза Майк Пенс - кандидат за вицепрезидент на Републиканската партия.


Републиканецът обвини Хилари Клинтън за кризата в Сирия и влошените взаимоотношения с Русия, а опонентът му отговори с контраобвинение към Тръмп в сервилност спрямо Владимир Путин.


"Доналд Тръмп отново и отново хвали Владимир Путин. Ясно е, че има бизнес с руски олигарси, които са тясно свързани с Путин. Губернатор Пенс направаи странно изявление, когато каза, че безспорно Владимир Путин е по-добър лидер от президента Барак Обама. Владимир Путин съсипа руската икономика, преследва журналисти и LGBT общността. Ако не знаете разликата между диктатура и лидерство, върнете се в пети клас." - заяви Тим Кейн - кандидат за вицепрезидент на Демократическата партия:.


Сблъсъкът между двамата продължи по редица теми като абортите, расизма и въпросът дали Доналд Трмъп е избягвал плащане на данъци. Задачата на републиканския кандидат за вицепрезидент беше по-трудна след неуспеха на неговия партньор - Трмъп на първия президентски сблъсък. Но в края на краищата Майк Пенс успя да спечели битката. Дуетът Тръмп- Пенс все още е губещата страна. Остава въпросът дали това ще се промени с втория президентски дебат на 9 октомври.


Източник: КРОСС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към