Свързани новини

04.07.2018 14:12

Тотално беззаконие в центъра на София

Видян 2780 пъти | Коментари 1
Гласували 5 рейтинг: 3.2000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не са нужни много думи, когато има снимки, които ясно показват: никой не спазва правилата за движение и за паркиране в София. Дори на неколкостотин метра от централата на СДВР в самото сърце на милионния град няма и пукнат полицай, който да контролира и да сакнционира тоталния хаос и беззаконие. И така е всеки ден. Честит празник на МВР, ама да си гледа и работата!


Микробус не просто се движи в пешеходната зона на бул. Витоша, но и върху трамвайните релси. Десетина коли са паркирали в платното за движение по ул. Съборна, което бе открито преди 2 месеца, след като бяха осигурени и допълнителни места за гариране. В най-стария парк на София – Градската градина, продължават да паркират автомобили, въпреки уж въведените ограничения от Общината, ама такива, че колчетата липсват. Изобщо, в момента градината е ужасяваща, оградена в средата с грозни метални карета, като да е строителен обект, заради Театър пред театъра, след който плочникът ще бъде вече тотално разбит. Заведения, с политическа подкрепа, са си осигурили останалата част от парковото пространство и напълно са го заели.


Грозно, гадно, отвратително, нечовешко!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Дали ЕК на ЕС ще помогне 30.06.2019 14:08

    На Сан Стефано зад Янко Сакъзов 30 е заграбена площ със двама тартора. Единият излиза пред лицето на №2 и си е подпрял незаконният гараж на оградата. Това е един милиционерски гараж на 3 ката, като последният спира на плочите. Общината им е изградила наклонени входове, като за целта затвори входа на №2 който е от 83 години. Номерата на колите съвпадат с тези на двамати милиционери които се застреляха на морето заради една безотказна 22 годишна девойка.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

риби

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху изграждането на силни

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху