Свързани новини

30.10.2018 10:42

Убиецът от Надежда подал жалба за психически тормоз

Видян 1705 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мъжът, който уби приятелката си, а след това застреля и едногодишното си дете, е подал жалба в полицията за психически тормоз от жена си само няколко дни преди да извърши жестокото престъпление. В сигнала си до МВР той обяснил, че жена му спряла да го нарича „мило”, а е започнала да се държи грубо с него и да го нарича с цялото му име.  Както е известно, 26-годишният Александров е убил приятелката си – 23 годишната Даниела Министерска, след което е избягал с детето си. Той хванал такси до изоставена постройка в Горни Богров. Александров заплашил шофьора и след това заявил, че ще се самоубие, но детето ще бъде оставено живо, дори добавил: "Ще го оставя и вие ще го предадете на мои приятели.".  Впоследствие той е прострелял детенцето си със същия пистолет, с който е убил и майка му, след което е направил опит да се самоубие.


Таксиметровият шофьор закарал Александров до Горни Богров пък разкри, че той е опрял пистолета в главата му и го е заставил да кара.


Първоначално охранителят казал на таксиметровия шофьор да го закара в жк Надежда, след това няколко пъти променял крайната точка, до която е трябвало да стигне. Около час той се придвижвал с таксито. Накрая казал на шофьора да кара към Горни Богров. През цялото време Викторио обяснявал, че иска да се самоубие.


Таксиметровият шофьор се опитвал да го успокои, а детето плачело.


Водачът разказа още, че Викторио Александров взел и двата му телефона от страх да не се обади в полицията. 26-годишният мъж обяснявал, че жена му Дарина била убила другото им дете и че затова искал да скочи от мост, защото не можел да го преживее. Той слязъл от таксито край Горни Богров заедно с момиченцето, а таксиджията си тръгнал.


Александров не е успял да се самоубие, той е само леко одраскан от куршум.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей