Свързани новини

27.09.2021 16:12

Уволняват П. Илиев от ИТН за плагиатство: СУ

Видян 2000 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Има данни за плагиатство в книгата на д-р Петър Илиев - Компетенцията на НС”, сочи заключението на Етичната комисия към СУ Св. Климент Охридски, където  той е преподавател по Право.
Припомняме, че към комисията на университета бяха подадени 3 сигнала за десетки страници, които имат „недопустимо сходство” с разработка на неговата колега от Юридическия факултет на СУ доц. Наталия Киселова.
Проверката на Етичната комисия потвърждава за сходството с труда на доц. Киселова - дисертацията Парламентарен контрол. Те обръщат внимание и на факта, че след началото на проверката се появява второ издание на книгата с 80 страници по-малко.
От университета посочват, че плагиатството е основание за прекратяване на трудовото правоотношение и допълват, че е започната процедура за отстраняването му.

 Илиев беше кандидатът за силов вицепремиер в проектокабинета на Има такъв народ (ИТН) в 46-ото НС.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 27.09.2021 18:14

    Тоя се кълнеше, че казва истината !Измамник е преподавал ПРАВО в университета ? Да го намират и да дава сега интервю пред медии и ТВ !

  • 003 Anonimen 27.09.2021 17:57

    "Случилото се с П. Илиев е затворена страница: Главният секретар на Има такъв народ (Видео)" - това е статия от 14.09. под която в коментари бях обвинен в шизофренизъм, халюцинации и идиоти-чалгари ми препоръчваха лечение при д-р Гълъбова, дойде времето на доказателство, че П.Илиев е измамник, плагиат и шарлатанин и аз съм бил прав като го обвинявах в това, но за симпатизант на ИТН / защото Илиев заяви, че не е член на ИТН, може би лъже /тези пороци са присъщи дори вродени, а на онези малоумници чалгари от опомената статия ще кажа, че за простотията в България има само една "скала" по която се измерва и това е ЧАЛГАТА ! Сега е моментът чалга-сдружението ИТН да се снишат толкова ниско, че да не се забелязват над тревата, защото маскари като тях дори не са биле и идиотите от ГЕРБ, БСП и ДПС !

  • 002 Anonimen 002 27.09.2021 17:56

    Маските падат една по една драги зрители на тв 7/8.Екранните герои с лъжи и клевети няма да стане. Излъгаха протеста и ще си платят предателите подли.

  • 001 Anonimen 27.09.2021 16:29

    Сега чакам инструкторът по чалга Трифонов и ординарецът му Тошко да излязат и да пояснят на какво основание заставаха зад този измамник и дали още стоят зад него ! ИТН е сборище на все такива шарлатани и шмекери помислили си, че са някакъв фактор в политиката, единствена Мика Зайкова е честен и почтен човек, дори самата тя каза, че шайката на ИТН още не са узрели за политиката, за което и се възхищавам ! Да се прибират в сектор "Г" и да мятат гьобеци на музиката от Босфора, там ги бива да вият и надуват маанетата, имат си прост електорат който им пляска, НЕчалгарите излъганите от тях преди изборите, вече няма да ги подкрепят !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей