Освен като водещ и репортер на спортните новини в Bulgaria ON AIR, Владислав Радославов е известен и като човек споделящ благородна кауза в социалните си мрежи, където е познат още и като „Точно с Влади“.

Свързани новини

09.04.2024 16:41

Водещият на Спортът ON AIR Владислав Радославов връща вярата в доброто

Видян 884 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Освен като водещ и репортер на спортните новини в Bulgaria ON AIR, Владислав Радославов е известен и като човек споделящ благородна кауза в социалните си мрежи, където е познат още и като „Точно с Влади“. Спортният журналист на политематичната телевизия среща последователите си с различните лица на България.



Среща след среща те му разкриват своя нелек житейски път, мечтите и стремежите си, които биха могли да изпълнят страници на най-значимите издания. Музиканти и продавачи на улицата, образовани хора, които по стечение на обстоятелствата днес спят на легла от картон, и бедни възрастни, които със сетни сили се опитват да осигурят препитанието си - всеки има своята неповторима история. Но Влади не се задоволява само с това да ги изслушва - той действа.



С вдъхновяваща енергия, необятно сърце и помощ от много благородни хора, Влади раздава надежда и подкрепа - храна, дрехи, дори средства, за да осигурят покрив над главите си и да стъпят на краката си. Той не само помага на хората, но ги променя.



До момента водещият на Спортът ON AIR е помогнал на над 50 души, а случаят на сляпата възрастна жена, лишена от квартира, поради липса на средства, се превърна в емоционален върховен момент, тъй като Влади и благородните хора, които му помагат, не само ѝ предоставиха основни неща като храна и консумативи, но ѝ осигуриха и средства за покрив над главата. Тя е само едно от многото лица, които се преобразяват благодарение на безкрайната сила на човешката доброта. И в този миг от време „Точно с Влади“ се превръща във въплъщение на надеждата.



„Идеята за тази инициатива се роди спонтанно. Може би целият ми житейски път ме е водил именно към нея, тъй като винаги съм обичал да бъда сред хората, както винаги съм обичал да помагам и да играя футбол. Съчетавайки трите неща, се получи именно това, което виждате сега“, казва водещият на Спортът ON AIR.


Екипът на Bulgaria ON AIR застава зад каузата на журналиста и насърчава добрия пример.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак

Неможе да се каже, че си взаимодействате с другите хора

Неможе да се каже, че си взаимодействате с другите хора