11.09.2008 10:22

Волен нахлу в стаята на БСП

Видян 1550 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шефът на „Атака“ Волен Сидеров нахлу в парламентарната стая на БСП в първия ден от есенната сесия на депутатите. Придружаван от заместника си Павел Шопов неканеният гост настоя пред вътрешния министър Михаил Миков за обяснение във връзка с арестуваните в Пловдив симпатизанти на партията в деня на Съединението.


Миков обеща на Сидеров да се срещнат официално и да обсъдят инцидента. Той обаче не остана удовлетворен и от своя страна заяви ,че щом премиерът Станишев иска война с опозицията, ще я получи.
Хората на Сидеров не се съобразиха вчера със забраната в парламента да се разлепят агитационни или провокативни материали и опънаха плаката с тримата лидери на управляващата коалиция и свастиката зад лика на Симеон Сакскобургготски. Именно заради този афиш бяха прибрани симпатизантите на „Атака“ в града под тепетата.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог