Загиналият 21-годишен шофьор

Свързани новини

13.05.2024 14:15

Загиналият 21-годишен шофьор при жестоката катастрофа в Пловдив е син на служител в КАТ

Видян 1196 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Двама младежи загинаха при тежка катастрофа тази нощ в центъра на Пловдив. С опасност за живота са още 22-годишни момче и момиче, които са пътували в колата. Катастрофата е станала около 3:30 часа тази нощ. От полицията съобщиха, че загиналият шофьор е син на служител в КАТ-Пловдив. Все още не са обявили чия собственост е колата със софийска регистрация, предаде БНТ.

Джипът е идвал от Централна гара и преди кръстовището с бул. "6-ти септември" навлязъл в разделителната ивица между двете ленти, блъснал се е последователно в няколко чинара, които са между платната. При удара колата се е разцепила на две като предната част се е врязала в едно от дърветата, а задната е изхвърчала на пътното платно.

21-годишният водач, който е загинал на място, има шофьорска книжка от три години. По първоначална информация има предишни провинения на пътя. Пристигналият на място на катастрофата медицински екип е констатирал смъртта му, както и на 20-годишното момиче, което е пътувало до него. По всяка вероятност те са се движили с много висока скорост по правия булевард, защото колата е неузнаваема.

В болница с опасност за живота са откарани още 22-годишни момче и момиче, които са били на задната седалка. След оказаната им първа помощ, и двамата са настанени във Втора клиника по хирургия в тежко състояние, като момичето е с по-сериозни наранявания. Все още няма информация дали шофьорът е бил под влияние на алкохол или наркотици.

Заради инцидента движението беше спряно за часове и в двете посоки по бул. "Руски", в отсечката между ул. "Преслав" и бул. "6-ти септември". Междувременно спешна медицинска помощ е оказана и на сериозно пострадал пожарникар, който при спасителната акция е бил ударен от клон на дърво. 56-годишният пожарникар е настанен в Клиниката по ортопедия и травматология.

По случая е образувано досъдебно производство, разследват се причините, довели до тежкия инцидент.








Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

водолей

Внимавайте, много сте разсеяни

Внимавайте, много сте разсеяни, а имате доста сериозни