Петчленен състав на Хасковския окръжен съд даде днес ход на наказателното дело срещу Генджебай Зюки Мехмед, на 48 г., който е обвинен в извършено с особена жестокост убийство на четиригодишния си доведен син Яшар.

Свързани новини

28.06.2024 13:19

Започна дело срещу мъж, убил доведения си 4-годишен син с особена жестокост

Видян 403 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Петчленен състав на Хасковския окръжен съд даде днес ход на наказателното дело срещу Генджебай Зюки Мехмед, на 48 г., който е обвинен в извършено с особена жестокост убийство на четиригодишния си доведен син Яшар.

Детето е бито по главата, тялото и крайниците с ръце и бухалка. При случая на Бъдни вечер през 2022 г. пастрокът, който според обвинението е бил употребил алкохол и наркотици, пребива с дървена бухалка и нанася средна телесна повреда и на биологичната майка на детето Гюлтен Мехмедали. Инцидентът се случва в условията на опасен рецидив.

Защитата на Мехмед поиска в разпоредителното заседание делото да бъде върнато на прокуратурата за ново разследване с мотива, че има допуснати процесуални нарушения. Магистратите обаче отхвърлиха искането.

"Не съм виновен. Малкият падна, удари си главата и изпадна в безсъзнание. Правех му изкуствено дишане, лично го откарах с автомобила си в "Спешна помощ", каза пред репортери преди началото на процеса подсъдимият.

Роднините на пострадалите са внесли граждански искове за кръвнина на обща стойност 720 000 лева. Делото ще продължи на 16 юли.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.