Свързани новини

15.09.2020 09:58

Жени ГЕРБ-Варна се разпада, десетки подали заявления за напускане на партията

Видян 2363 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Жени в партия ГЕРБ – Варна е пред пълен разпад, след като десетки дами са подали заявления за напускане на структурата. Всички те се отказват от членските си карти заради пълната абдикация от идеите, с които са учредили партията и са работили през годините, научи ексклузивно сайтът rns.bg.


Част от подадените заявления вече са уважени и подалите ги са освободени от членство в ГЕРБ. За по-голямата част предстои заявленията да се прегледат на изпълнителна комисия и да бъдат уважени, предаде faktor.bg.


Принципно никой няма право да държи когото и да е като член на някоя партия. Просто е необходимо да се спази процедурата, за да бъде официализирано напускането ни, споделиха част от представителките на Жени-Варна.


Решението ни да напуснем е премислено и напълно мотивирано. Две са главните причини за него. Първо – изцяло сбърканата кадрова политика на ръководството на ГЕРБ. Второ – идеите и принципите, с които учредихме ГЕРБ, поне от 7-8 години все по-малко се припокриват с делата. Напоследък противоречията между едното и другото са непреодолими и непоправими.


Заради сбърканата кадрова политика не остана и капка от ентусиазма, с който започнахме. Постоянно се лансират непознати хора – нови и за ГЕРБ, и за структурите, и за избирателите. На практика се оказа, че едни работим за частната слава и ползата на други.


Всеки път, когато сме питали защо се правят такива безпринципни действия, ни се отговаря, че ръководството така е решило. Кое е ръководството и дали наистина така е решило, или във Варна някой се решава нещо и го лансира като чуждо, знаейки, че няма как да проверим каква е истината.


Всичко това неминуемо повлия и на партийния живот като цяло. Във Варна, например, в централния офис – има една секретарка. Няма сбирки, събрания, обсъждане на идеи и реализации. Няма партиен живот. Има хора, които се водят председатели, секретари, но те се държат като чиновници – бездейни и безидейни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог