09.10.2008 10:50

21 хай-марки под покрива на Тренд бокс

Видян 7450 пъти | Коментари 0
Гласували 14 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С голямо парти миналата вечер официално отвори врати най-големият и най-лъскавият моден магазин в София и в цяла България. Тренд бокс се намира в хотел Шератон откъм катедралата Света Неделя.


Тържеството, което домакинята Илияна Алипиева, сн. 1, най-голямата вносителка на облекла от класа в България, бе решила в стил Панаир, привлече интереса на много светски личности. Те не бяха дошли толкова заради захарните пръчици, бонбоните, захарния памук и въртележката, инсталирани в изисканата търговска площ от половин декар.


Основният магнит в Тренд бокс са прочутите марки. Мултибрендът залага точно на 21 линии. Прада е представена с червената си серия и Миу Миу. От Армани се продава линията Колециони. С три серии е Москино – първа, Лав и Чийп енд Шик. Три са и линиите на Пол Смит – основната, Блек и Джийнс. Лидерите на вкуса в света през последните 12 години – Галиано и Макуин също са приютени под покрива на Тренд бокс. Мисони, Лагерфелд, Мариела Бурани, Клое, Валентино, Вивиън Уестууд са други от брендове. От водещите марки за аксесоари задължително е присъствието на Бали – първата марка, която Алипиева направи в България, както и много харесваната в Милано – Себастиан, която беше до момента непозната за публиката у нас.


Сензацията на вечерта беше премиерата на Ямамото. Не е тайна, че това е сериозен хит на световния пазар в момента. Под секрет остава 21-ото име в бутика, което засега не е разкрито дори от пресата.


За първи път на вечерно парти в София не само моделките, облечени от домакините, бяха с интересен дизайн. Сред най-впечатляващо решилите имиджа си дами беше собственичката на  ROXA мебел и вината Zeyla Петя Минкова – Стаевска. Красавицата Диляна Попова(сн.3) и адреналинките Яна и Жана (сн.4) също събраха погледите на ценителите.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци