Бакалова с Триумф на феста в Торонто

Свързани новини

24.07.2024 16:15

Бакалова с Триумф на феста в Торонто

Видян 3552 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новият филм на режисьорите Петър Вълчанов и Кристина Грозева Триумф с Мария Бакалова в главната роля е селектиран за престижния филмов фестивал в Торонто, съобщи на имения си ден създателката му. Историята е за дупката в Царичина. Досега филмите на тандема все са почерпени от актуалния български живот. Най-популярни са урок за учителката, обрала банка от отчаяние, и Слава за кантонера, намерил милиони и получил за награда дефектен часовник, дал заглавието на продукцията.

Грозева и Валчанов са любимци на международната критика със своите камерни филми. Вече имат награди от други престижни форуми като феста в Токио. А Урок беше показан в Торонто преди 10 години.

Макар да има финансови проблеми, фестивалът в най-големия канадски град се слави като силен и принадлежи към А-група на кинофорумите на планетата, заедно с Кан, Венеция, Берлин. Той ще започне веднага след финала на италианския си конкурент. Откриването е на 5 септември - българско време на 6-и сутринта.

Мария Бакалова пък много нашумя в Канада като страна - производител на филма за Доналд Тръмп, наречен Стажантът, който беше с премиера през май на фестивала в Кан, от където разказахме за най-известната ни актриса и продукцията с нейно участие от мястото на събитието, представихме и блиц-интервю с нея - единствено в българските медии пряко от Лазурния бряг.

Нейният близък приятел Юлиан Костов, адашът му Вергов и любимата актриса на режисьорския тандем Маргита Гошева са другите популярни лица във филма.

Мария вече разказа, че Триумф е базиран на истинска история от 90-те години. Тогава офицери от Българската армия търсиха съвсем сериозно останки от кацнали на земята извънземни в мистериозната природна зона.


Мария Пенчева


 


 


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

60000 за Ед Шийран на ст. В.Левски

60000 за Ед Шийран на ст. В.Левски

60 000 души се събраха на концерта на Ед ...

реклама

към тв програма тв програма

НОВА 01 септември 22:30ч.

Бен-Хур

Режисьор: Тимур Бекмамбетов
В ролите: Джак Хюстън, Морган Фрийман, Тоби Кибъл

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева