Алек Болдуин избухна в сълзи, след като прекратиха делото му за непредумишлено убийство

Свързани новини

15.07.2024 09:35

Болдуин избухна в сълзи, след като прекратиха делото му за непредумишлено убийство

Видян 2557 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вдовецът на оператора, убита от Алек Болдуин по време на снимките на филм на ужасите, настоява за справедливост, след като делото на актьора беше прекратено.

Матю Хътчинс, който е бил женен за жертвата Халина Хътчинс в продължение на 16 години, заяви в изявление след шокиращото решение, че "уважава решението на съда", но се надява производството срещу актьора да не е приключило завинаги.

Очакваме с нетърпение да представим всички доказателства пред съдебното жури и да потърсим отговорност от г-н Болдуин за действията му, довели до безсмислената смърт на Халина - каза той.


Това се случва, след като 66-годишният Болдуин избухна в сълзи и прегърна съпругата си, когато делото му за непредумишлено убийство беше сензационно прекратено.

Съдията в съда в Санта Фе, Ню Мексико, заяви, че са допуснати грешки от страна на прокуратурата при обработката на доказателствата, които според нея "са повлияли на основната справедливост на делото".


Извънредното решение бе взето след еднодневно изслушване без присъствието на съдебните заседатели по повод на куршуми, които е трябвало да бъдат доказателство и за които адвокатите на Болдуин твърдят, че са били "скрити" от тях и "заровени" в друго досие.

Въпросът беше преобърнал процеса за Болдуин, който пледираше невинен по две обвинения в неволно убийство, тъй като беше обвинен в небрежност за това, че през октомври 2021 г. случайно е изстрелял боен патрон на снимачната площадка на филма "Ръст".

26-годишната Хана Гутиерес-Рийд, оръжейник на снимачната площадка на филма "Ръжда", беше призната за виновна за неволно убийство по-рано тази година.


По-късно тя е лишена от свобода за 18 месеца - присъда, която е заплашвала Болдуин, ако бъде признат за виновен.

Сега нейният възрастен баща приветства внезапното прекратяване на делото за непредумишлено убийство на Болдуин - и казва, че присъдата на дъщеря му също трябва да бъде отменена.

В ексклузивно интервю за DailyMail.com 81-годишният легендарен холивудски оръжейник Тел Рийд заяви, че Хана е била превърната в "изкупителна жертва" заради трагичната смърт на 42-годишния продуцент Хътчинс, застреляна през октомври 2022 г.


 


 


 


 


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 20 юли 21:00ч.

Код: Ангелът

Режисьор: Рик Роман Уоуф
В ролите: Премиера в България: 30.08.2019 Световна премиера: 23.08.2019 Жанр: Екшън, Трилър САЩ / 2019 / 121 минути Възрастова група: D - Забранен за лица под 16-годишна възраст Сценарист: Катрин Бенедикт, Крайтън Ротънбъргър Режисьор: Рик Роман Уоуф В ролите: Дже

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

рак