08.10.2024 22:10

Брадъра като Егенът за бедни + Бързи, смели, сръчни: Псевдо

Видян 952 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Имам сантимент към Биг Брадър, поради цялата енергия, която вложих в първия му ВИП вариант като инквизитор и още нещо, но стартът на новия сезон е огромен провал.


На първо място, защото е наподобителски, сиреч - най-меко казано "реплика", фейк, псевдо. Лоша имитация на Елгенът по каст, лоша имитация на Радо Тушев като Големия брат зад кадър, лоша имитация дори и на Бързи,смели, сръчни, каквито риалитита и без друго окупират в момента праймтайма и на двете частни национални телевизии (Игри на волята и Островът... на каквото е там, което преди беше Сървайвър). Само че там инфантиизмът не стига чак до криеница и замръзванка, които по-големите помним от детската градина.


На второ място, самият факт, че Нова телевизия е сложила издънката на предаването - бранд, който я направи голям и комерсиален канал преди точно 20 години, не в 8 вечерта, а в 9 и половина и то на старта, говори, че тя едва ли разчита на особен успех. А това, дето закъсня с бая време, наистина унизи докрай Брадъра. Нечувано по цял свят.


На трето място, пестено е от всичко - от продуцента, през редакторите и авторите на безумните визитки на участниците и текстове на водещите - още една много лоша имитация не просто на тв сериал, а на български тв сериал, та чак до нелепите кичозно подбрани и комбинирани дрехи, с които очевидно "героите" нямат нищо общо и ги носят точно така - като одежди на чужд човек.


Нелеп е дори наглият и очебиен продъкт плейсмент, който отблъсква, вместо да създава любопитство към нещо загатнато на екрана, какъвто всъщност е смисълът на самия продъкт плейсмънт, ако някой не е разбрал.


Ако бяхме чужденци, сигурно щяхме да помислим, че гледаме фрийк шоу или парад на жени с определена професия и техните, хм, агенти, а не с нормални и сигурно много симпатични госпожи, госпожици и господа, представени по пошъл начин.


А поради претенциите на предаването да бъде социален разрез и моментна снимка на обществото, някой би могъл да направи погрешния извод, че българският народ е съставен само от силиконови бомби и батки. Ами не е. Обаче остава обидата и самоцелното подценяване на нацията - публиката на предаването, че чак и на религията вече минава всякакви граници.


Срам ме е за всички нас!


Поне беше спазен първият закон на рекламата: "Ускорява провала на лошия продукт".


 


Борис Ангелов 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 13 октомври 21:00ч.

Вън от пещта 2013 г. ‧ Трилър/Екшън ‧ 1 ч 56 мин

Режисьор: Скот Купър
В ролите: Крисчън Бейл Ръсел Базе Кейси Афлек Rodney Baze Jr. Уди Харелсън Харлан Дегроат

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

близнаци