02.12.2008 14:44

Бритни разбира всичките си грешки, тръгва на турне

Видян 1940 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бритни Спиърс каза, че е наясно с всичките си грешки през последната година и половина. „Аз съм умна личност. Какво съм си мислела?“, казва певицата за себе си. В откровен филм за MTV звездата споделя, че всичко лошо е вече зад гърба. Отсега нататък е решила да прави само неща, който й носят щастие, а няма да се съобразява с обществения натиск.


След обиколка на Европа, от вчера Бритни е в САЩ, където също започна промоцията на новия й албум „Circus“. Първата й изява бе в рейтинговото шоу „Good Morning America“. Междувременно, търсачката Yahoo обяви резултатите си за най-търсени личности. На първо място е именно Спиърс, която за последните осем години оглавява листата за седми път. Този път изпревари Барак Обама.


Поредната голяма изненада за всички фенове е и дългоочакваното турне на Бритни. То ще стартира с концерт на 3 март 2009 година в Ню Орлиънс, а последната засега обявена дата за САЩ е на 28 април в Розмънт. Само три шоута са предвидени в Европа за момента – в Лондон и Париж. Аржентина също е включена. Очаква се обаче турнето да стане доста по-голямо. То ще е първото за певицата след „The Onyx Hotel Tour“ 2004. Откриващи изпълнители ще са момичетата от Pussycat dolls.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева