06.11.2008 11:46

Дъфи с най-много номинации

Видян 2068 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ливърпул е домакин на церемонията за европейските музикални награди на MTV в четвъртък, съобщи Ройтерс. За публиката ще пеят американските звезди Бионсе и Кейни Уест, както и британските изпълнители "Тейк дет" и Дъфи. Наградите във всички категории освен една - за видео звезда, се определят от зрителите. Макар и наградите да се наричат европейски, на тях обикновено доминират големите имена в американската музика. Тази година се очаква освен Бионсе и Кейни Уест на сцената да се качат "Килърс", Кид Рок и Пинк. С най-много номинации за европейските музикални награди на MTV, е уелската соул певица Дъфи. Тя се надява на награда в три категории включително за албум на годината за "Rockferry".


В категорията албум на годината нейни съперници са Бритни Спиърс, номинирана за "Blackout", Лиона Луис - "Spirit", "Колдплей" - "Viva La Vida or Death and All His Friends" и Алиша Кийс - "As I Am". В категорията най-добър нов изпълнител Дъфи ще участва в надпреварата за отличието заедно с новоизгрялата звезда Кейти Пери, Майли Сайръс, "Джонас брадърс" и "Уан рипъблик". Дъфи е номинирана също в категорията най-завладяващ хит за песента си "Mercy". В същата категория са номинирани и "Колдплей" - "Viva La Vida", Кейти Пери - "I Kissed a Girl", Кид Рок - "All Summer Long" и Пинк - "So What".


Бритни Спиърс има още една номинация - в категорията изпълнител на 2008 г. В нея й съперничат Риана, Ейми Уайнхаус, "Колдплей" и Лиона Луис.


В категорията рок аут са номинирани "Металика", "Линкин парк", "30 секъндс ту Марс", "Парамор" и "Слипнот", а в категорията ърбан музика за наградата претендират Алиша Кийс, Бионсе Ноулс, Крис Браун, Кейни Уест и Лил Уейн. Водеща на церемонията ще е певицата Кейти Пери.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на нормите

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на