09.08.2016 13:08

DEE влиза във Фермата

Видян 2995 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Един от любимите на младото поколение хип хоп изпълнители - DEE, е подготвил специален концерт за зрителите на bTV. Неговата сцена ще бъде вторият сезон на най-българското риалити – “Фермата”. Заедно с други известни и неизвестни българи, той ще се докосне до живота във фермата, ще се срещне с бита на нашите предци, които са живяли в близост до земята, спазвали са българските традиции и са се занимавали с различни занаяти.


Подготовката на хип хоп изпълнителя за участието му във “Фермата” ще започне още утре, когато той ще гостува на 20-ия международен панаир на занаятите и изкуствата "Булгарика" във Варна. В морската столица певецът ще получи съвети и уроци от някои от най-добрите български занаятчии и ще се забавлява с децата, които ще участват в проекта „Слънца рисуват слънца”.


„Приех да участвам във “Фермата”, защото никога до момента не съм се сблъсквал с този начин на живот и със селската работа, въпреки че в живота съм се срещал с много „овце”. Харесва ми идеята за живот в близост до земята и връщане към традициите, и бита от миналото. Познавам живота в Бронкс, но имам какво да науча за България” – разкрива 32-годишният DEE част от мотивите си да участва във втори сезон на “Фермата”.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.