Публиката ще чуе на концерта и интерпретации на класическите творби, като Confutatis на Моцарт и Dance of the Knights на Прокофиев

Свързани новини

23.03.2022 16:45

Дейвид Гарет с концерт в София през август

Видян 1632 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Концертът на виртуозния Дейвид Гарет ще бъде на 30 август в Арена Армеец. Събитието, част от новото европейско турне на музиканта - ALIVE, беше планирано за 14 април, но поради сложната епидемична обстановка, екипът на Гарет  премести концерта през лятото. Най-новият проект на забележителния цигулар носи името на едноименния албум на музиканта  Alive – My Soundtrack, който той издава по време на пандемията.


 


Песните, включени в албума, са много лични и отразяват емоциите, чувствата и живота на Дейвид. ALIVE празнува живота и желанието на всеки човек да се почувства отново нормален, свободен и пълен с надежда за по-добро бъдеще.


 


Публиката ще чуе на концерта и интерпретации на класическите творби, като Confutatis на Моцарт и Dance of the Knights на Прокофиев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.