Свързани новини

16.10.2019 13:30

Есенната визия на Михаела Филева

Видян 1608 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В момента Михаела Филева е заета покрай множество концерти, част от собственото ѝ турне, което стартира на 19 септември в Пловдив и ще завърши на 24 този месец в морската ни столица – Варна.


 


Но въпреки натоварения си график, певицата намери време да зарадва почитателите си не само с музика, пише Dir.bg.


 


Чаровната изпълнителка реши да приеме "модно предизвикателство" и да покаже различни визии, напълно подходящи за настоящия сезон. От началото на месеца, до самия му край, тя ще качва веднъж седмично снимка с облекло, лично подбрано от нея.


 


"Есента е вече тук... и е толкова красива. Като всеки предстоящ сезон ни носи своето обещание за нови приключения. Без значение дали обичате да се обличате цветно или по-скоро в тъмни тонове, дали сте от хората, които се забавляват най-много, когато са в центъра на събитията или предпочитате да наблюдавате и анализирате отстрани, имам новина за вас! Всяка седмица от октомври ще имам удоволствието да подбирам специален есенен аутфит", пише в официалната си Инстаграм страница брюнетката.


 


Първото ѝ предложение включва широк пуловер на бели и сиви ромбове и тънки жълти линии за десен, под който носи яркожълта блуза с дълги ръкави, завършващи с цепка. Надолу е избрала плетена пола с висока талия в същите краски като горната част на облеклото. За да завърши визията на модерно градско момиче, тя е с маратонки, шапка и големи обеци тип халки.


 


Вторият ѝ избор е гащеризон със свободна кройка и изчистени линии в тъмнозелено. Дрехата има дълги ръкави, яка и цип в горната си част, като е пристегната в талията с колан. Тя е допълнила спортно-елегантния си външен вид с кафяви боти на ток и пленяваща усмивка, която вече се е превърнала в нейна запазена марка. Певицата написа, че ще очаква феновете си в Благоевград облечена по този начин.


 


"Нека бъде пЕсен!", пожелава на всички тя.


 


Снимка: Официален профил в Instagram




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

телец

Доста неща имате за вършене

Доста неща имате за вършене. Преценявайте правилно кое