Участниците ще преживеят тежки изпитания и непредсказуеми обрати сред природата на Филипините

Свързани новини

17.02.2022 13:52

Ето ги всички сървайвъри (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Видян 2426 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Броени дни ни делят от най-великото приключенско риалити, в което двайсет смели мъже и жени ще се изправят на ръба на възможностите си. ВИЖ СНИМКИ ТУК!


 


Всички те ще се борят на предела на силите си, за да оцелеят в дългоочаквания нов сезон на „Survivor“, който ще завладее зрителите на bTV от 21 февруари, в 21.00 ч., под мотото „Скритият идол”.




Сред дивата и екзотична природа на Филипините, участниците ще преживеят тежки изпитания и непредсказуеми обрати. Решени да победят, те ще докажат, че триумфът е въпрос не само на физическа сила, но и на стратегия и находчивост.




Представителите на силния пол, които ще се състезават за най-голямата награда в българския тв ефир от 150 000 лева, се открояват с изключителна издръжливост. Футболистът Ивайло Крушарски, учителят от НСА Денис Христофоров, фитнес треньорът Иван Георгиев и собственикът на автосервиз и инструктор Драгомир Методиев ще разчитат на отличната си физическа подготовка, за да стигнат до финала.


 


За оцеляването си в предаването ще се борят и двама амбициозни мъже, посветени на медицината – студентът-болногледач Георги Петков и лекарят Иван Узунов. В световноизвестния формат, носител на множество награди „Еми”, с воля и непоколебимост към финала ще напредват също строителният предприемач Илиан Василев, режисьорът Зоран Петровски, продавач-консултантът Милен Кутелов и хотелиерът Пейо Георгиев.




Въпреки че мъжете в „Survivor: Скритият идол“ изглеждат непобедими, жените по нищо не им отстъпват. Много от участничките в новия сезон на приключенското риалити са посветени на спорта - футболната съдийка и модел Джулиана Бутракова, треньорката по бокс Маргарита Чанева, фитнес инструкторката и актриса Йоана Върбичкова и лекоатлетката Карин Околие.


 


В тежките физически и психически изпитания сред суровите джунгли ще влязат още лекарката Борислава  Кръстева,  специалистката по маркетинг Александра Петкова, софтуерният инженер Ганка Статева и студентката Анелия Щерева. Авантюристичен дух и стремеж към победа в предаването ще демонстрират и две шампионки - по джиу джитцу Мила Савова и по бодибилдинг Ивана Микова.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Зомбори спечели Като две капки вода

Зомбори спечели Като две капки вода

Владимир Зомбори спечели 12 сезон на ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

везни

Може да се наложи да се примирите с някои не дотам перфектни условия

Може да се наложи да се примирите с някои не дотам