Ален Делон е поискал да бъде погребан близо до кучетата си - в имота си в Души в Лоаре, Централна Франция, където почина.

Свързани новини

19.08.2024 14:15

Ето къде погребват Ален Делон

Видян 1127 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ден след смъртта на Ален Делон, почетен масово отвъд пределите на страната - от Италия до Япония, Франция се готви да се сбогува с една от иконите на френското кино в света, предаде АФП. Трите му деца - Антони, Анушка и Ален-Фабиен Делон, ще се погрижат за организацията на погребението на легендата. В неделя те се съгласиха да обявят смъртта му пред АФП в съвместно изявление след месеци на спорове относно медицинските грижи за баща им.

Ще бъде ли организирана почит и/или погребението ще се проведе в строго уединение интимност със семейството и приятелите или с хора от филмовата индустрия?

Ален Делон е поискал да бъде погребан близо до кучетата си - в имота си в Души в Лоаре, Централна Франция, където почина.

Той вече е „предприел необходимите  административни стъпки”, каза пред АФП Кристоф Юро, подпрефект на Лоаре, като посочи, че префектурата „е дала принципно съгласие”.

Делон си отиде след повечето от хората, които обичаше, или с които работеше - Жан Габен, Лино Вентура, Роми Шнайдер, италианските режисьори Лукино Висконти и Микеланджело Антониони.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

Кино Нова 25 август 21:00ч.

В тайна служба на Нейно величество

Режисьор: Питър Хънт
В ролите: Джордж Лейзънби, Даяна Риг, Тели Савалас

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

телец

Не си измисляйте страхове

Този понеделник не се втурвайте в надпревара с