Свързани новини

30.11.2010 17:46

Фенове на рока препълниха Sofia Live Club, за да подкрепят И АЗ МОГА / I Can Too

Видян 1875 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В събота вечерта /27.11.2010/, D2 направиха силен благотворителен лайф в помощ на децата с увреждания и дейността на инициативата И АЗ МОГА / I Can Too.


120 минутният сет на групата включваше както песни от досегашнитe им три албума, така и чисто нови парчета, който записват в момента и представиха за първи път пред българска публика. Сред тях беше и парчето „Cherry Tree”, чието заглавие е й работно име на предстоящия албум.  


Официални гостите на традиционния благотворителен концерт бяха Джеймс Уорлик - посланик на САЩ, Винс Кампос - пресаташе на САЩ, Тове Скарстейн - посланик на Норвегия и Петър Паунов – кмет на Кюстендил.


Сред присъстващите бяха и звездите на Стъклен дом - Калин Врачански и Асен Блатечки, както и режисьора на филма Димитър Гочев, Кирил Маричков и Петър Гюзелев /Щурците/, Васил Гюров (група Ревю), Момчил Колев, Димитър Василев – Нуфри, Косьо Марков, Александър Петров, Лора Караджова, Боби Захариев – Турбото,  Господин Господинов – Гепи, режисьорът Васко Стефанов и много други.


По време на вечерта Дидо представи и актуалната цел на И АЗ МОГА - създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив. Той призова всеки, който се чувства социално ангажиран да си закупи аксесоар I Can Too от щанда на инициативата.


Пръв от гостите, който даде личен пример и подкрепи каузата бе Калин Врачански от „Стъклен дом”, който облече тениска I Can Too.


След полунощ D2 отбелязаха и още едно събитие, рожденият ден на пианиста на групата Краси Тодоров, който получи изпълнение в рок вариант на Happy Birthday.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще решавате изключително самостоятелно

Ще решавате изключително самостоятелно и независимо,