Свързани новини

07.01.2022 13:23

Филмът Ще се лее кръв с премиера по TV1000

Видян 1126 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Номинираният за 8 награди „Оскар“ и отличен с две, включително за изпълнението на култовия Даниел Дей-Луис, „Ще се лее кръв“ на Пол Томас Андерсън дебютира по филмотечния TV1000 на 13 януари, четвъртък, от 22:00 часа. След като един непознат го осведомява за богата на нефт общност, суровият нефтотърсач Даниел Плейнвю се отправя на експедиция за „лов на пъдпъдъци" заедно с осиновения си син Х.У., за да разгледа градчето, наречено „Малкият Бостън", и да се убеди сам. Когато мълвата се оказва истина, той се установява в малкия град, купувайки ранчото „Съндей" за своя основна база, и започва сондажите за нефт. Бизнесът на Даниел расте, но същевременно растат и личните му проблеми... Филмът затваря мини-панорамата на режисьора, започнала с „Магнолия“ с Том Круз, който отново е в ефир на 11 януари от 22:10 часа. Същевременно „Ще се лее кръв“ поставя началото на сезона на „коравите типове“, в рамките на който могат да се видят евъргрийн заглавия като „Копланд“ със Силвестър Сталоун и Робърт Де Ниро, „Поверително от Ел Ей“ с Гай Пиърс и Кевин Спейси, „Боен клуб“ с Брад Пит и Едуард Нортън. В края на месеца ще  излезнем от руслото на екшън-драма жанра и ще ви  изненадаме с премиерата на  сатирично-комедийната класика „Диктаторът“ със Саша Барън Коен.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог