01/02

Свързани новини

03.06.2021 13:54

Гергана Николаева пя с един от най-добрите джазмени в България Боби Вълчев

Видян 1478 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Джазменът Боби Вълчев събра свои добри приятели музиканти, с които  подари на български фенове виртуозни изпълнения. В импровизираната музикална джаз вечер в новооткрития столичен клуб “Ренесанс” се включи  и оперната певица Гери Николаева. Тя размени ролята си с Боби Вълчев и вместо опера запя джаз, а музикантът от своя страна влезе в ролята на баритон.  



Музикалното събитие “Боби Вълчев и приятели” се организира по идея на джаз музиканта и е по повод завръщането му в родината за участието му в полуфинала на формата “България търси талант”.


 


За Боби срещата с българската публика бе изключително вълнуваща и с нетърпение чака следващата такава. Чувството да свири на родна сцена е несравнимо и не може да бъде изпитано никъде по света – дори и на най-луксозните и впечатляващи сцени в Дубай, където музикантът има възможността да се изявява най-често. Боби обича да прекарва летата си в България и най-вече в Родопите, а планината се превръща в муза и вдъхновение за нови и интересни проекти, като чилаут парчетата Rhodope Mountain и Morning Chill.



Това, което предстои за музиканта е новата му дуетна песен с Гери Николаева, която ще е симбиоза между опера, поп и джаз – нещо уникално за родната сцена, което ще бъде реалност съвсем скоро. Вдъхновен от посещенията си в България, за пръв път в кариерата си Боби Вълчев подготвя песен на български, създадена с близки приятели по действителен случай, която също предстои да излезе скоро.


Снимки: dnews.bg




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

рак