Уроци по немски

Свързани новини

12.02.2024 11:42

Гледаме FYRE в Уроци по немски от 23 февруари

Видян 2208 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Един от най-известните и влиятелни рап изпълнители сред младата аудитория в България, Огнян Павлов – FYRE, прави своя дебют в игралното кино. Рапърът участва във филма на режисьора Павел Г. Веснаков „Уроци по немски“ с продуценти Моника Балчева и Орлин Руевски. В него FYRE си партнира с Юлиан Вергов, който влиза в главната роля.


„Когато снимахме той все още не беше толкова популярен, но още тогава ми направи впечатление колко е отдаден и съсредоточен. Много се кефя, че музикалната му кариерата се развива и в момента той е един от най-популярните рапъри в България“, споделя Вергов. „Уроци по немски“ направи своята фестивална премиера на 42-рия международен филмов фестивал в Кайро, където Юлиан Вергов получи награда за най-добра мъжка роля.


С филма Вергов взе награда за най-добър актьор, а Павел Г. Веснаков за режисура на 39-ият фестивал на българския игрален филм „Златна роза“, както и наградите на Съюза на българските филмови дейци “Васил Гендов” 2022 г.  за най-добър игрален филм и за най-добра главна мъжка роля. А на 25-ия София Филм Фест „Уроци по немски“ взе специалната награда на журито и наградата на ФИПРЕСИ. „Уроци по немски“ тръгва по кината в цялата страна от 23 февруари. Юлиан Вергов влиза в главната роля в „Уроци по немски“. Той играе Никола, който работи и живее в България, но решава да замине за Германия, където да започне на чисто и да се отърве от неприятното минало.


Преди пътуването той преосмисля живота си, в опит да обърне тази страница и да започне всичко отначало. Филмът ни запознава с един антигерой – характерът на Никола е изтъкан от противоречия: любов и насилие, желание да остане с любимите си хора и нужда да замине. Освен Вергов, зрителите ще видят и други любими актьори като Васил Банов, Елена Телбис, Стефка Янорова, Герасим Георгев - Геро, Станка Калчева, Дария Митушева и Меглена Караламбова.


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

60000 за Ед Шийран на ст. В.Левски

60000 за Ед Шийран на ст. В.Левски

60 000 души се събраха на концерта на Ед ...

реклама

към тв програма тв програма

НОВА 01 септември 22:30ч.

Бен-Хур

Режисьор: Тимур Бекмамбетов
В ролите: Джак Хюстън, Морган Фрийман, Тоби Кибъл

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева