Гледаме концерта на Лейди Гага в Max

Свързани новини

27.05.2024 09:05

Гледаме концерта на Лейди Гага в Max

Видян 796 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Специалният HBO Original концерт на Лейди Гага Gaga Chromatica Ball дебютира в онлайн стрийминг платформата Max. Пред публика от 52 000 души, 13-кратната носителка на GRAMMY® и Oscar® Лейди Гага представя впечатляващо изпълнение на Dodger Stadium в Лос Анджелис по време на турнето си Chromatica Ball Tour 2022. Концертът предоставя спиращи дъха изпълнения на живо на някои от най-големите и ценени хитове на Гага, включително „Stupid Love“, „Bad Romance“, „Just Dance“, „Poker Face“, „Shallow, ” „Rain On Me” и др.


Филмът предлага изключителни моменти и интимни изпълнения на пиано, допълнени вълнуваща хореография, интензивна пиротехника и набор от емблематични сценични костюми. Това е Лейди Гага, каквато не сме я виждали досега. Нина Розенщайн, Изпълнителен вицепрезидент, HBO Programming, Late Night & Specials, споделя: „Лейди Гага е сила. Тя е артист, който се появява веднъж в живота и дава всичко от себе си, а Gaga Chromatica Ball представя безкрайния ѝ списък от таланти.


Развълнувани сме да си партнираме с нея отново за този специален концерт.“ Носителката на Oscar® и 13 награди GRAMMY® Лейди Гага е единствен по рода си артист и изпълнител. Тя достига до изключителните 87 милиона продадени албума в световен мащаб, 96 милиарда стриймвания и 516 милиона слушания в различни платформи, което я прави един от най-продаваните музиканти на всички времена. Най-скорошният ѝ поп албум, Chromatica, отбеляза нейния шести пореден албум №1 в класацията на Billboard 200™, което я прави първата жена изпълнител, постигнала това за период от десет години (2011-2020 г.). Нейното сътрудничество с Ариана Гранде за „Rain On Me“ отбеляза най-големия дебют в Spotify за 2020 г., достигайки #1 в света и САЩ.


През 2023 г. „Just Dance“ стана нейният трети сингъл с диамантен сертификат от Асоциацията на звукозаписната индустрия на Америка след „Bad Romance“ и „Poker Face“. Дебютният ѝ албум, “The Fame,” е №1 в Billboard Dance/Electronic класацията за всички времена с над 175 непоследователни седмици до момента. Албумът се класира на #12 в класацията на Billboard Top 200 за най-добри албуми на всички времена и е шестият албум на певица в Billboard 200™, присъстващ в класациите 319 седмици. Трябва да се отбележи, че албумът включва мултиплатинени сингли “Paparazzi” (5 пъти платинен) и “LoveGame” (3 пъти латинен).


През 2018 г. тя печели Oscar® за най-добра оригинална песен за „Shallow“, включена в саундтрака на номинирания за най-добър филм „A Star is Born“ (2018). Филмът е продуциран и режисиран от Лейди Гага, а изпълнителни продуценти са Боби Кембъл, Артър Фогъл, Джон Джаник и Стийв Бърман.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

пенсии

8,5 млрд. лева са разходите за пенсиите към края на май

Разходите за пенсии към края на май са 8,5 ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей

Пренебрежителното отношение към колегите

Пренебрежителното отношение към колегите ще