Хитови сериали с премиера в SkyShowtime

Свързани новини

04.06.2024 09:20

Хитови сериали с премиера в SkyShowtime

Видян 2295 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

SkyShowtime обяви колекцията си от нови и ексклузивни заглавия, чиято премиера предстои през 2024 г. и след това. SkyShowtime е ексклузивният дом на най-добрите сериали от Paramount, NBCUniversal и Sky Studios и потвърди предлагането на поредица от заглавия със звезден актьорски състав, които ще бъдат достъпни за членовете по-късно тази година.


SkyShowtime разшири предложенията си, като включи и документални творби, сред които е и оригиналното заглавие Schmeichel, продуцирано съвместно със SkyShowtime. Звездата от световна величина – датският вратар Петер Шмайхел е най-награждаваният вратар в историята на Висшата лига и един от най-великите вратари на всички времена. Част от забележителния датски отбор на аутсайдерите, който спечели Европейския шампионат през 1992 г., той се превърна в опора на Манчестър Юнайтед по време на най-успешната им ера под ръководството на сър Алекс Фъргюсън..


Документалната творба Schmeichel е невероятна семейна история за успех, провали и спасение, която проследява както върховете, така и не толкова славните моменти в неговата впечатляваща 22-годишна кариера.Klitschko: More Than a Fight, чийто режисьор е отличения с множество награди Кевин Макдоналд, ще предложи на зрителите на SkyShowtime уникален поглед върху бившия боксьор и световен шампион в тежка категория Витали Кличко и неговия брат Владимир, които заедно доминираха в този спорт повече от едно десетилетие. Този пълнометражен документален филм представя пътя на Витали от ринга до политиката, който в крайна сметка го отвежда до задачата да защитава столицата. Сред предстоящите ексклузивни сериали е и The Day of the Jackal, адаптация в 10 серии на романа на Фредерик Форсайт и последвалия го отличен с награди филм на Universal Pictures от 1973 г. Този съвременен прочит на легендарния трилър е с участието на носителя на наградите Academy Award®, Tony и BAFTA Еди Редмейн в ролята на Чакала, ненадминат в уменията си и неуловим самотен убиец, както и Лашана Линч в ролята на Бианка, упорит агент от MI6, който го преследва непримиримо по целия свят. В сериала ще видим Урсула Корберо, звездата от глобалния хитов сериал La Casa De Papel (Money Heist), в ролята на Нурия, която е в центъра на личния живот на Чакала, без изобщо да подозира истинската му същност. SkyShowtime добави към заглавията си, създадени от номинирания за Oscar® сценарист Тейлър Шеридан, и Landman – модерна приказка за търсачи на богатство в света на нефтените сонди с участието на носителя на Academy Award® Били Боб Торнтън и номинираната за Golden Globe® Деми Мур. Сериалът ще се предлага за стрийминг ексклузивно в платформата по-късно през годината. SkyShowtime обяви The Donovans – драма в 10 епизода, която се базира донякъде на хитовия сериал Ray Donovan и е със сценарист Ронан Бенет, създателя на Top Boy. Към проекта се присъединява и Гай Ричи като режисьор и изпълнителен продуцент. Като услуга за стрийминг, създадена специално за Европа, SkyShowtime продължава да увеличава портфолиото си с оригинални програми за местната публика.


В допълнение към Schmeichel SkyShowtime Original Series днес също така обяви и включването на испанските заглавия Las Pelotaris 1926 и Mamen Mayo. Стрийминг услугата наскоро представи и участниците в полския оригинален сериал Śleboda на SkyShowtime, чието заснемане започна през април. Това е първата местна оригинална продукция на SkyShowtime, създадена за полската публика. Добавянето на тези заглавия е в резултат на успеха на вече създадените оригинални сериали, представени в платформата от момента на пускането ѝ, сред които са Bosé, Codename: Annika, Fleeting Lies (Mentiras Pasajeras), Los Enviados, Poker Face, The Curse, The Invisible Ladies (Las Invisibles), The Winner (Víťaz), Veronika и Warszawianka. Членовете на SkyShowtime могат също така да очакват впечатляващ списък от завръщащи се любими заглавия, които ще бъдат налични за стрийминг ексклузивно в платформата, включително Frasier (сезон 2), Funny Woman (сезон 2), Poker Face (сезон 2), Tulsa King (сезон 2), Lioness (сезон 2) и хитът на Тейлър Шеридан Yellowstone (сезон 5Б). Също така SkyShowtime ще представи и впечатляваща колекция от хитове в боксофиса с подбрани заглавия със звезден актьорски състав и представени за първи път в кината, сред които са: Боб Марли: One Love, Гадни момичета, Патешки истории и номинираният за Academy Award® за най-добър филм Заседнали. Точните дати на премиерите на всички програми ще бъдат обявени на по-късен етап.




Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Предстоящата зима е „най-тежкото изпитание“ за Украйна: МАЕ

Предстоящата зима е „най-тежкото изпитание“ за Украйна: МАЕ

Международната агенция по енергетика ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 22 септември 23:15ч.

Donnybrook / Донибрук (2018)

Режисьор: Тим Сътън
В ролите: Майкъл Ейджи, Адам Бартли, Джейми Бел

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

лъв