24.03.2015 17:53

Холивудско начало за сватбен сезон 2015

Видян 18288 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сватбени рокли, съхранили духа и блясъка на Холивуд от времето на Грейс Кели, Джаки Кенеди и Одри Хепбърн бяха представени в столичния България МОЛ. Bridal House by Justin Alexander е новият дом на булчинската виша мода. Пиршество от фин тюл, ръчно изработени дантели, скъпоценни камъни, панделки от органза в цвят на кафе, злато и морски бриз омагьосаха гостите на официалното откриване на сватбения магазин, на което се открояваха носителките на титлите Мисис България и Лейди България, Златка Димитрова, законодателката на българската мода и трикратната носителка на престижната Златна игла Жана Жекова, бизнес дамата Славка Каравелова, шеф Пеньо Иванов, чаровният водещ на БГ Радио Атанас Стоянов, както и Славена Тодорова – собственик на студио за здраво тяло Body T@lk.


Моделите на варненската агенция Вип Фешън дефилираха с официалните облекла на Justin Alexander Bridal от линията Сара Даниел. На изисканото ревю, под акомпанимента на Трио Тенорите, бяха показани булчинските рокли от линиите Sincerity и Sweetheart, както и марката Lillian West. Топ моделът на Justin Alexander Bridal от линията Justin Alexander бе представен от чаровния модел Ива Атанасова, чието име стана известно покрай Слави Трифонов. Тя бе негов ко-водещ в реалити формата „Магаданс-предизвикателството”, излъчен неотдавна по BTV. Придружвана от малките шаферки Никол и Естела, в духа на сватбените традиции, Ива хвърли букета към неомъжените представителки в публиката. Младата Ивелина Младенова се оказа щастливката, на която предстои най-важното събитие в живота на всяка жена. След официалното ревю, носителката на престижната титла „Булка на годината – 2014” Зорница Вълева връчи наградата на победителката във фейсбук игра, посветена на булчинските страсти - Петя Симова. Тя ще се омъжи за избраника на сърцето си в рокля от линията Sweetheart на марката Justin Alexander Bridal. От суеверие, обаче, Петя отказа да сподели с публиката на изисканото събитие истинската рокля. Американското бижу на сватбения от котюр тя реши да запази само за мъжа, чиято фамилия ще носи след сватбената церемония.

Истински фурор предизвикаха моделите Ивон и Ашли, които дефилираха, облечени само по бельо. Шикозното бельо с марката Poirier бе представено за първи път. То играе специална роля в цялостната визия на младоженката. За изработката му е използвана най-фината материя, която следва извивките на тялото и не позволява в никакъв случай бъдещата булка да чувства какъвто и да е дискомфорт в най-важния ден от живота си. 


Водещата на събитието Ива Екимова смени две сватбени рокли от американския фамилен бранд Justin Alexander Bridal. С едната от визиите тя изненада гостите на събитието и замени елегантните токчета с кецове, представяйки се като булката–беглец. Половинката на чаровната пр-ка, Петрозар не уважи събитието под предлог, че не бива да вижда бъдещата си съпруга облечена в булчинска премяна, въпреки че в профила си в социалната мрежа Ива вече публикува не една, а две снимки, пременена като булка. 

След края на събитието Ива все пак призна, че ще мине под венчило и щом това ще е в американска рокля от линията Justin Alexander, значи церемонията трябва да се случи в Америка.


Роклите на Justin Alexander Bridal са клас „Висша мода”, изработени в класически линии с ръчно бродирани фини дантели и естествена коприна. Имат съблазнителен и женствен стил и зашеметяващи детайли, които ги превръщат в произведения на изкуството. Силуетът е неповторим, с елегантно изрязан гръб и кристални деколтета. Моделите се отличават с изискани линии, обсипани са с камъни, а деколтетата са женствени и изящни. Фините аксесоари, облечени в коприна и нежни дантели са ефектни без да се натрапват. Всичко това създава единствената и уникална сватбена визия, която сякаш разказва приказката на Холивуд, сменяйки филмовите ленти, пресъздали живота на Грейс Кели, Одри Хипбърн и Джаки Кенеди.


Отличителен белег на бранда е лекотата и комфорта на роклите дори при най-пищните модели. Ейджън Фешън груп държи пълните права за продажба и на всички линии на модния гигант Justin Alexander Bridal – Justin Alexander, Sincerity и Sweetheart, както и марката Lillian West. Вратите на Bridal House by Justin Alexander са отворени за бъдещите булки. На търговска площ от 250 кв. метра, младоженките могат да избират от над 300 модела, а двете просторни пробни дават възможност на младоженките необезпокоявани да се отдадат на избора, който ще направи сватбения им ден наистина специален.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

рак