Игри на волята

Свързани новини

19.06.2023 17:06

Игри на волята се завръща с пети сезон

Видян 3875 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Стартираха снимките на най-вълнуващото приключенско риалити Игри на волята по Нова. Тази година рекорден брой кандидати изявиха желание за участие в хитовото шоу. Над 8000 души се записаха в предварителните кастинги, но само най-добрите успяха да стигнат до Арената и ще имат възможност да се борят за голямата награда от 100 000 лева.


  „Тази година имаме още повече и по-трудни битки. Неща, които зрителите не са гледали и в четирите сезона до момента. Стратегията ще бъде от ключово значение този сезон. Ще тестваме максимално докъде ще стигне волята на участниците”, сподели водещата Ралица Паскалева. „И тази година не изневеряваме на традициите си по отношение на участниците и надграждаме. Те са много интересни хора. Освен това самите изпитания са станали доста по-сложни от това, което сме свикнали да виждаме досега“, допълни другият водещ Димо Алексиев.


Тази година за първи път в историята на формата едни от най-атрактивните участници от миналия сезон бяха част от екипа, който търсеше и селектираше претендентите за голямата награда. През пролетта Гого, Филип и Михаела проведоха специални кастинги, в които тестваха издръжливостта и дисциплината на кандидат-участниците.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.