19.09.2008 11:50

Иво Андреев – водещ на Всичко х10 по Нова

Видян 1527 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Иво Андреев ще е новият водещ на Всичко по 10. След като дълги години представяше синоптичната прогноза по бТВ, миналата седмица той ненадейно напусна медията. Вчера стана ясно, че е избран за лице на атрактивната игра, която ще стартира по конкурентната Нова телевизия в средата на октомври.


В екипа на новото шоу изпъкват и други добре познати имена. В различно амплоа ще се изявява Пейо Филипов – любимият на зрителите пощальон от Имаш поща. За съжаление на голяма част от женската аудитория, Пейо няма да е на екран. На него Маги Халваджиян е поверил подбора на участниците във Всичко по 10. Влади Априлов пък ще е главен сценарист на предаването и ще измисля въпросите, на които кандидатите за парични награди и слава ще трябва да отговарят.


Залогът е достатъчно голям. Наградната сума може да достигне до половин милион лева! Играта започва с въпрос за 50 лева и всеки път, когато играчът познае точния отговор, сумата се увеличава по 10 пъти.


В момента тече трескава подготовка на студиото. Преди броени дни пристигна специално изработения в Германия декор. Междувременно телефоните за участие вече са открити. Данните от справките сочат, че буквално за два дни вече има над 1000 записали се кандидати.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей