01.11.2019 13:00

Калканджиева в перверзни кадри с Любо Нейков и Зуека

Видян 1954 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Перверзни кадри с Жени Калканджиева в нов БГ филм с Любо Нейков и Зуека!

Ето на това му се вика дебют в киното, пише "България Днес"

В първия трейлър на „Ятаган” виждаме, че Калканджиева е суперсекси във фуражка. Но това далеч не е всичко. В хотелска стая на розова светлина Жени вече не е в униформа. Права е в леглото, а между краката си държи бутилка от която шампанското се лее. Скандално!

Шестата по хубост ще е първа по амбициозност и селска чест. Героинята й е некадърна провинциалистка, която се мисли за голяма работа. Силвия Овчарова (така се казва героинята й) е шефка на АБОРТ, съкращение на „Агенция за БОРба с Тероризма”.


 


В бъдещия филм Мариан Вълев, известен и като Куката от култовия сериал „Под прикритие“, ще влезе в образа на Рангел Костов – полицейски инспектор от Агенцията за борба с тероризма, бивш красавец и системен пияница, който става двигател на схема от лъжи и създава необичаен престъпен тандем с една от жертвите си.

Зуека пък ще е изтъкнатият разследващ журналист Свилен Иванов – всепризнат експерт по тероризма, който ненавижда некомпетентността, а Ивайло Драгиев – чаровният квартален хаймана Никсъна, който заради любов ще си докара огромни неприятности. Инспектор Костов на Мариан Вълев е застрашен от уволнение поради липса на резултати в разследванията и в алкохолно вдъхновение ще съчини доклад, в който обявява безобидния нехранимайко Никсъна за водач на терористична клетка, като му дава оперативния псевдоним Ятаган. Овчарова на Жени Калканджиева ще приеме това за чиста монета, а по каръшко стечение на обстоятелствата подозренията някак си ще започнат да се доказват, за огромна изненада на автора на цялата схема. Но нищо не е такова, каквото изглежда.

Сценаристът Христо Асенов Христов е забъркал невероятна история с много неочаквани обрати, която по забавен начин говори за сериозни проблеми като корупция, бюрокрация, шуробаджанащина, медийни манипулации, страх от тероризъм.


 


Снимка:  Ятаган



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни