14.08.2024 16:08

Кейт Мидълтън наруши мълчанието си за рака

Видян 454 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принцеса Кейт сподели сърцераздирателно съобщение на фона на продължаващото лечение на рак, предаде Mirror.

Майката на три деца беше диагностицирана с болестта по-рано тази година, след като претърпя планирана коремна операция и оттогава отделя време далеч от светлините на прожекторите, за да се подложи на превантивна химиотерапия.

Докато обявяваше диагнозата си пред обществеността, принцесата на Уелс призова другите, изправени пред болестта, „да не губят вяра или надежда“, добавяйки, че „не сте сами“.

И тя наруши мълчанието си с трогателно писмо до семейството на баща на две деца, който за съжаление почина от болестта. Тя и Уилям се свързаха лично със семейството на собственика на ван за пица Питър Морис, с когото се запознаха по време на посещение в клуба по ръгби Dowlais в Мертир Тидфил, Уелс, след смъртта му през май.

Питър, който стартира своята компания Little Dragon Pizza Van през 2016 г., преди това е преживял рак на хранопровода. Въпреки това, само четири месеца след посещението на Уилям и Кейт през април 2023 г., Питър научи, че болестта е в надбъбречната му жлеза и черния дроб. Той си отиде едва на 47 години.

Уилям и Кейт бяха натъжени от загубата на Пийт, чието пътуване с рак несъмнено резонира на фона на скорошните здравословни проблеми на Кейт, и написаха съболезнователно писмо до вдовицата му Трейси, написано на официалния лист на двореца Кенсингтън.

Съобщението, което беше прочетено на глас на погребението му, сега е публикувано в The Sun. Той гласи следното: „Можем само да започнем да си представяме каква огромна дупка ще остави той в живота ти и сърцето ми е с теб и семейството ти.

„Катрин и аз много се забавлявахме да се запознаем с Пийт. Знаем, че Пийт беше изключително отдаден и високо ценен член на общността, което беше очевидно от отговора на смъртта му. Исках да знаете колко много сте вие ​​и вашето семейство нашите мисли в този момент."



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Хиндуистка поклонничка се моли близо до храма на  Рам след откриването му в Айодхя на 22 януари.   © Ройтерс

Хиляди улични лампи са откраднати в индийски свещен град

Хиляди улични лампи са били откраднати в ...

реклама

към тв програма тв програма

Роберт Швентке 18 август 21:00ч.

Дивергенти 3: Предани

Режисьор: Роберт Швентке
В ролите: Шейлийн Удли Трис Тео Джеймс Four Бил Скарсгард Матю

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион

До обяд ще сте малко мудни

До обяд ще сте малко мудни и ще разчитате най-вече на