04.09.2024 13:50

Колко ми даваш? с Флорина Иванова стартира на 19 септември

Видян 626 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 19 септември (четвъртък) точно в 22:00 ч. по bTV ще бъде първата среща на зрителите с най-новото забавно куиз шоу в ефира на телевизията – „Колко ми даваш?”. Водещата на предаването – Флорина Иванова – ще посрещне в студиото първия звезден тандем, който ще се изправи пред предизвикателството да познае точната възраст на шестима напълно непознати за тях участници.

Двойката състезатели ще има на разположение пет ключа към верните отговори, свързани с реалната възраст на хората, които се изправят срещу тях. За да познаят годините им, те трябва да разчитат не само на своята интуиция, а и на знанията си в различни области. Известните лица ще се състезават за определена парична сума, като при всеки грешен отговор сумата ще намалява. Наградата ще се печели от публиката в студиото и шестимата непознати участници, чиято възраст тандемът трябва да познае.

Сред звездните състезатели, които ще се включат в това непредсказуемо и забавно предизвикателство, са едни от най-успешните личности на България като олимпийските медалисти Семен Новиков и Боряна Калейн, водещите на „Островът на 100-те гривни“ Александър Сано и Диляна Попова, волейболните национали Валентин и Георги Братоеви, Коцето и Фънки, рапърът 100 кила, Ути Бъчваров и др. Срещу тях ще се изправят най-разнообразни колоритни участници – хора с удивителни истории, таланти и качества.

Тази есен доброто настроение за зрителите на bTV е гарантирано, а с „Колко ми даваш?“ всяка минута пред екрана ще бъде истинско забавление. Форматът, превърнал се в най-успешното гейм шоу още от създаването си през 2016 г., е реализиран в 18 държави по света, с над 2 500 излъчени епизода, повече от 5000 участници и 15 000 „непознати“.





Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Държавен резерв и военновременни запаси

Асен Асенов е председател на Държавния резерв

Министерският съвет прие решение, с ...

реклама

към тв програма тв програма

Кино Нова 08 септември 21:00ч.

Мъжът със златния пистолет

Режисьор: Гай Хамилтън
В ролите: Роджър Мур, Кристофър Лий, Брит Екланд

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв