Кристиано раздаде Brand Ambassador Awards в Маринела с пищно парти

Свързани новини

14.10.2024 15:37

Кристиано раздаде Brand Ambassador Awards в Маринела с пищно парти

Видян 971 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На най-пищно декорираното парти през последните години бизнесдамата Елена Кристиано раздаде Brand Ambassador Awards. Салоните и голямата зала София на хотел Маринела бяха украсени за случая в дрес-кода на вечерта "Черно и бляскаво". ВИЖ СНИМКИ ТУК!


Домакинята, в центъра на първата снимка, беше избрала рокля точно според него, а може би той е бил решен според нея, от висшата мода на МАЕ, която спечели на благотворителен търг с участието на Кевин Костнър и Сюзан Сарандън във Венеция в рамките на кинофеста преди месец. Нейният кавалер Теодор Гетов, на снимката с членовете на журито, в Диор беше само в черно.

Повечето дами пък бяха предимно в бляскави и то сребристи тоалети. В журито с такъв беше Кристина Патрашкова, а председателят проф. Любомир Стойков беше в черно. Посланичката на Италия г-жа Джузепина Дзара, също рефер в съдийската комисия за наградите, не изневери на стила си и отново се появи с рокля с голо рамо. Най-сензационен, съвсем в дрес кода - с черно и бляскаво, се появи д-р Панче Димитриев, носител на доста награди за своя оригинален имидж. Най-впечатляващи в неговия екип бяха не толкова роботските одежди и удивителната техно-ръкавица на едната ръка, като взета от доспехите на рицар, а обувките на гигантска платформа - досущ като гумите на луноход, Баленсиага Крокс.

Само в черно бяха звездата на вечерта Азис и водещият на наградите Драго Драганов, а бизнесменът Любен Пехливанов - в кежуъл стил. Основното присъствие на галата бяха най-добрите фризьори в България, заради които и се организират наградите на Christian of Roma.


Екип на 19 минути


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бтв Синема 20 октомври 21:00ч.

Маската 1994 г. ‧ Комедия/Екшън ‧ 1 ч 41 мин

Режисьор: Чък Ръсел
В ролите: Джим Кери Стенли Ипкис Камерън Диас Тина Карлайл Питър Грийн Дориън Тайръл

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Трябва сериозно да се замислите накъде вървите

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Трябва сериозно да се замислите накъде вървите и дали