М. Бакалова не е разделена с Валери

Свързани новини

04.06.2024 13:50

М. Бакалова не е разделена с Валери

Видян 3331 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мария Бакалова не е разделена с Валери, както писаха клюкарски медии, съобщава сайтът Slava.bg. Още рано-рано на рождения си ден днес тя пусна във Фейсбук щастливо клипче, на което ясно се вижда, че двамата са заедно и много се забавляват. При това, въпреки часа, вече на маса.

През последните седмици избухнаха много слухове за раздяла на красивата двойка. Причината беше, че докато Мария беше дни наред в Кан, където представи на фестивала премиерния си филм Стажантът, синът на адашката и Гроздева не беше с нея. А на яхта с приятели.

В Кан обаче тя беше по работа, служебно, имаше много ангажименти покрай представянето на продукцията, в която играе Ивана Тръмп и която предизвика още с показването си заплахи за съд от самия бивш президент на Съединените щати. Още повече, филмът успя да продаде права за излъчване в немалко държави, но не и на най-важния пазар - САЩ. Както обясни и режисьорът Али Абаси пред 19 минути, разпространителите обяснили, че изчакват да видят про- или анти-Тръмп е продукцията и според партийното си виждане, да го вземат или не за излъчване.

Поради всичко това Мария трябваше да рекламира заглавието, колкото се може повече и по-позитивно, поради което направи множество сесии и даде маса интервюта за най-престижните издания в света като Вог и Харпърс Базар, като наблегна на стила, а не на политиката, участва в пресконференции и множество кръгли маси с журналисти в продължение на дни, каквато е практиката по време на фестивала за промоцията на новите мащабни филми с претенции.

Заради това тя нямаше как да обърне внимание на Валери, дори да беше с нея насред върволицата от ангажименти в своите работни дни на Лазурния бряг - истински и сериозен маратон.


Мария Пенчева



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог

Имате нужда от повече активност

Имате нужда от повече активност, но е добре да я