Според клиниката Mayo загубата на слуха и парализата на лицето, свързани със синдрома на Рамзи Хънт, са временни, но могат да станат постоянни.

Свързани новини

12.06.2022 08:06

Моля, молете се за мен: Джъстин Бийбър получи парализа на лицето от рядък синдром (Видео)

Видян 12041 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Джъстин Бийбър разкри, че се страхува да се храни, след като е получил временна парализа на лицето от синдрома на Рамзи Хънт само няколко дни след като беше принуден да отмени датите от световното си турне Justice World Tour, и помоли феновете да се молят за него.




28-годишната попзвезда сподели в петък в Instagram триминутен видеоклип, в който обяснява диагнозата, която е усложнение на херпеса и може да доведе до парализа на лицето.



Според клиниката Mayo загубата на слуха и парализата на лицето, свързани със синдрома на Рамзи Хънт, са временни, но могат да станат постоянни.



Дясното око на Джъстин не можеше да мига, а дясната страна на лицето му не се движеше, докато той започваше видеото с думите: "Здравейте всички, Джъстин тук, исках да ви информирам за случващото се.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.