Необикновена любов на няколко континента

Свързани новини

26.04.2024 08:04

Необикновена любов на няколко континента

Видян 60 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„На половината път до теб“ е третият роман на Дженифър Голд, която има магистърска степен по писане. Тя използва личния си опит от пътуванията до Гърция, Италия, Таити, Тайланд, както и други екзотични дестинации, които използва за фон, за да разкаже емоционални житейски истории за любов, втори шанс и преоткриване на себе си. Живее със съпруга си и двете им котки във Вашингтон.


Обича документалните поредици и разходките сред природата. Държи книгите й да имат хепиенд, но само когато е реалистичен. Ан, която мечтае за писателска кариера, се запознава със загадъчния Тод във Венеция и се влюбва в него. Въпреки че и той не е безразличен към нея, Тод я отблъсква и заминава за остров Миконос. Ан получава неочаквано наследство, което й позволява да го последва в Гърция. Там се запознава с неговия приятел, литературния агент Кийт, и тримата се впускат в незабравимо лятно приключение. Кийт загатва на Ан, че Тод все още не може да се отърси от наскоро преживяна лична драма, но не споделя повече подробности.


Връщат се в Щатите, пътищата им се разделят и Ан написва дебютния си роман, който се превръща в сензация. Но така и не успява да напише следващ. В продължение на десетилетия Ан и Тод се разминават и срещат в различни точки на света, но дали ще съумеят да преодолеят разстоянието помежду им? Сега, след повече от трийсет години, Ан най-накрая е готова с втората си книга и дори се съгласява да даде интервю за популярен подкаст, за да я промотира. Но категорично отказва да коментира личния си живот. Младата журналистка Маги обаче е твърдо решена да накара любимата си авторка да открехне завесата на най-съкровените си преживявания, без дори и да подозира, че ще се окаже част от нейната история.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

риби

Днес, ако усетите, че чашата вече е преляла, не сдържайте емоциите си

Днес, ако усетите, че чашата вече е преляла, не