Свързани новини

09.08.2021 13:13

Невиждани конструкции в третия сезон на Игри на волята: България

Видян 1090 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мащабни конструкции, басейни, огромни понтони в морето и мегаструктури очакват на Арената участниците във всяка битка в трети сезон на „Игри на волята“ България“. Три екипа от специалисти ежедневно изграждат съоръженията за игрите, а основната задача е да поддържат трасетата максимално трудни, но и безопасни. Екип от петима лекари следи за здравословното състояние на участниците и е готов да окаже първа помощ  по време на екстремните приключения на Арената.


„Всяка игра е меграстуктура от най-различни елементи, които не са виждани досега в нито един риалити формат. Аз съм бил и участник, и част от екипа на много подобни формати по цял свят и мога да кажа, че топспециалистите в момента са в Царево и работят за „Игри на волята: България“. Мисля, че продуктът, който зрителите ще видят от септември ще бъде в пъти по-добър от всичко, правено до момента“, разказва Николай Мартинов за „Здравей, България“, който отговаря за изграждането на съоръженията и сигурността на всяка битка. Той обещава на зрителите, че ще видят на Арената басейни, високи ферми, дървени конструкции и масивни понтони навътре в морето, които ще бъдат малка част от препятствията към голямата награда от 100 000 лв.


Медицинското осигуряване на участниците за трети пореден сезон поема д-р Витан Витанов и неговият екип. Общо петима лекари следят за здравето на воините и наблюдават всяка битка отблизо. „Тежките условия и времето оказват влияние върху телата на играчите. Най-често обаче става въпрос за по-леки случаи като крампи и схващане на мускулатурата“, споделя д-р Витанов. Лекарят добавя, че заради видимо най-трудните битки в предаването досега и репликата „Лекар на терен“ е почти ежедневие.


В какви невиждани предизвикателства ще се впуснат участниците и какви изненадващи обрати ще поднесе на зрителите най-атрактивното риалити, предстои да видим от септември по NOVA!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако се съсредоточите върху