28.10.2008 13:08

Николет Шеридан си купува нов мъж

Видян 2326 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившата вече половинка на Майкъл Болтън Николет Шеридън упорито отказва да остане сама за дълго време. В края на август актрисата от "Отчаяни съпруги" развали годежа си с музиканта. Двамата бяха заедно около две години, демонстрирайки изключително идилични отношения. Така и не стана ясно каква точно е причината за раздялата им, но 45-годишната Шеридън няма време за губене и скърбене.


"Нешънъл Инкуайърър" съобщава, че тя толкова много искала нов мъж, че била готова да плати на колежките си от сериала "Отчаяни съпруги", за да й намерят някой. Според източници на изданието къде на шега, къде наистина Николет е предложила $1000 на Тери Хачър, Фелисити Хъфман, Марша Крос и Ева Лонгория, ако успеят да й уредят среща.
"Николет каза на момичетата да са особено придирчиви в избора. Не иска да е някой загубеняк, женен или пък плейбой", твърди източникът на "Нешънъл Инкуайърър". В момента всички отчаяно ровят в телефонните си тефтерчета в търсене на идеалния мъж. Приели са го като забавна надпревара помежду им - всяка иска да вземе наградата, не толкова заради самите пари, а в името на купона и желанието да уреди колежката си с приличен партньор в живота, пише списанието.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей

Желанието ви да контролирате всичко е трудно

Желанието ви да контролирате всичко е трудно да се