19.08.2024 11:15

Новият сезон на Стани богат с Ники Кънчев стартира на 2 септември

Видян 626 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Знаещи участници, нови въпроси и неповторими емоции очакват зрителите на любимата игра

Новият сезон на любимата телевизионна игра за знание „Стани богат“ стартира на 2 септември (понеделник)  в ефира на bTV с водещ легендата Ники Кънчев. Той и екипът на предаването са готови с нова доза любопитни и интригуващи въпроси от най-различни теми и сфери на живота, и очакват в студиото - всяка делнична вечер от 18:00 ч., още от най-знаещите, умни, уверени и смели участници готови да предизвикат себе си в играта.

„Стани богат“ е класика, която явно не остарява!“, казва с усмивка Ники Кънчев на прага на снимките на новия сезон. Изпълнен с нова енергия, страст и огромно вълнение, той няма търпение да преведе участниците през всичките 15 въпроса в играта, а мечтата му е лично да поздрави и големия победител в нея, именно през новия сезон на „Стани богат“.

„Въпросите са душата на играта ни – с тяхната виталност и тяхната експертиза. От това колко са интересни те, се задвижва всичко останало. Но никога играта не е само знание или незнание, а има и още нещо. Някакъв допълнителен житейски фактор“, споделя емблемата на „Стани богат“.

Как ще се справят из лабиринта на знанието участниците в новите епизоди на „Стани богат“, зрителите на bTV ще разберат от 2 септември, всяка делнична вечер от 18:00 ч. И през новия сезон обичаната игра ще предложи на всички пред екраните обогатено съдържание, интересни участници, многообразие от емоции, динамична игра на знания, драматични ситуации и най-вече забавление и време за цялото семейство.

“Стани богат” е формат на Sony Pictures Television.




Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

Кино Нова 25 август 21:00ч.

В тайна служба на Нейно величество

Режисьор: Питър Хънт
В ролите: Джордж Лейзънби, Даяна Риг, Тели Савалас

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Време е за почивка

Този понеделник може да се почувствате безкрайно