Принц Уилям пристига на сватбата на милиардера херцог на Уестминстър без Кейт

Свързани новини

07.06.2024 13:56

Принц Уилям пристига на сватбата на милиардера херцог на Уестминстър без Кейт

Видян 4105 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принц Уилям пристигна в катедралата на Честър за сватбата на близкия си приятел херцога на Уестминстър.

Принцът на Уелс, който едва вчера беше на честванията на 80-годишнината от Деня на независимостта във Франция, беше видян да пристига тихо в катедралата в сутрешен костюм, за да бъде придворен на церемонията между херцога, чието истинско име е Хю Гросвенър, и бъдещата му съпруга Оливия Хенсън, предаде mirror.co.uk

 Уилям пристигна сам за службата, а съпругата му Кейт се очакваше да остане у дома, тъй като продължава да се възстановява след диагностицирането на рака. Смята се, че той е един от 10-те асистенти на церемонията днес и всички те се появиха заедно в затъмнен микробус малко след 10,30 ч. и влязоха през страничен вход.


Това се случи в момент, когато тълпи започнаха да се събират, за да зърнат сватбеното тържество и другите гости от бляскавия списък, като братовчедката на Уилям - принцеса Юджини - също се появи на сватбата заедно с бившата редакторка на Vogue Вайълет Хендерсън-Вести. Младоженецът пристигна в катедралата заедно с тримата си шафери в зелен Land Rover Defender под бурни възгласи и помаха на огромната тълпа.

Майката на младоженеца, Наталия Гросвенор, херцогиня на Уестминстър, пристигна с розова рокля и розов фасхатор. Тя влезе в катедралата заедно с трите сестри на младоженеца, лейди Тамара Гросвенър, лейди Виола Гросвенър и лейди Едуина Гросвенър, под радостните възгласи на тълпата отвън.

Крал Чарлз, кръстник на младоженеца, и кралица Камила няма да присъстват на церемонията, тъй като в четвъртък бяха на възпоменателните церемонии за Деня на независимостта във Франция. Херцогът на Уестминстър е кръстник на сина на Уилям, принц Джордж, а според сведенията - и на сина на Хари, принц Арчи. Очаква се десетгодишният Джордж да не присъства на сватбата, тъй като тя се пада в учебен ден.

Също така не се очаква да присъства, въпреки че е близък приятел на младоженеца, принц Хари, който изглежда е бил поканен на сватбата, но дипломатично е решил да остане настрана. Уилям и Хари са въвлечени в ожесточена вражда и изглежда, че едната страна е трябвало да признае, че няма да присъства, за да не засенчи деня.


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

скорпион