Специално участие в новите епизоди взема актрисата Радина Кърджилова, чиято героиня ще бъде свързана с миналото на Мартин.

Свързани новини

20.10.2022 14:06

Радина Кърджилова влиза в Мен не ме мислете

Видян 1406 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Драматични събития и заплаха за самоубийство очакват зрителите в тазседмичните епизоди на хитовия български сериал „Мен не ме мислете“ – в четвъртък и петък от 20:00 ч. по bTV. Антон (Кирил Недков) и Ася (Дария Симеонова) са в трескава подготовка за сватбата си и събират близките си, за да споделят с тях най-важния си момент. В същото време Мартин (Рушен Видинлиев) и Яна (Весела Бабинова) се притесняват заради Любо (Георги Кацарски), а Христо (Иван Юруков) разбира, че Джон е завел децата на гости у Зара, и на свой ред се притеснява още повече заради проклятието, което „тегне“ над нея.


В тазседмичните епизоди предстои да бъде разкрита и истинската самоличност на загадъчния Любомир. Оказва се, че любимият на Дора (Мина Каукова) стои зад извършването на тежко престъпление, а какво е то, ще стане ясно тази и утре вечер от 20:00 ч. по bTV. Зара (Рада Кайрякова) получава алергичен пристъп и е откарана по спешност в болницата, където се борят за живота ѝ. Същевременно, в отчаянието си, Любо взима пистолет и заплашва да се самоубие. Дали обаче ще посмее да натисне спусъка – не пропускайте да разберете тази седмица в „Мен не ме мислете“ по bTV. Специално участие в новите епизоди взема актрисата Радина Кърджилова, чиято героиня ще бъде свързана с миналото на Мартин.





Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще бъдете харизматични и ще привличате вниманието на околните

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще бъдете харизматични и ще привличате