Аз съм много разочарован от себе си, макар да не нося пряка вина за случилото се, но обичам да се боря до край. Без публика един артист е загубен", сподели Буков.

Свързани новини

09.03.2023 16:03

Разочарован съм от себе си: Филип Буков

Видян 1512 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Часове след преждевременното си напускане от най-екстремното риалити Сървайвър, и с първи коментар на неочакваните събития, актьорът Филип Буков тази вечер ще бъде гост в Шоуто на Цитиридис. Любимецът на зрителите и ценен играч от отбора на Известните ще пристигне директно от Доминикана с разказ от първо лице за оцеляването, глада, отношенията в племето и за трудното решение да излезе от играта. На тръгване от Доминикана, актьорът сподели:


"Все си мислех, че съм подготвен и ще успея да бъда последният оцелял, но явно съм грешал. Да си с голямо сърце се оказа, че невинаги е плюс. След серия изследвания лекарите не ме допуснаха в играта“. Ученикът на Стефан Данаилов призна още в социалните мрежи, че е разочарован от себе си. "Сърдечно благодаря на всеки един от вас за подкрепата. Аз съм много разочарован от себе си, макар да не нося пряка вина за случилото се, но обичам да се боря докрай. Без публика един артист е загубен", сподели Буков.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни

Денят е чудесен за общуване и обмен на полезна информация

Денят е чудесен за общуване и обмен на полезна