11.10.2008 09:23

Таня Илиева била с малкия Маргин

Видян 3839 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нашумялата напоследък покрай знаменитото си участие в хитовия бг филм Дзифт Таня Илиева няма в своята история само едно известно гадже. Всички знаят, че от години красавицата е спътница в живота на Руши Видинлиев. Но малцина са посветените в една тайна. А именно: Таня излизаше с Николай Маринов преди да се запознае с любовта на живота си.


В манекенските среди за аферата се заговори, когато настъпващата активно по българските и международните поводи софиянка бе избрана за лице на маратона от ревюта Прет-а-порте, които организираше Визаж. От завист колежките на Таня си обясниха с “връзки”, а не с безспорния й професионализъм това признание.


Вероятно по тази причина никога повече една от най-успелите български моделки не пожела да даде лицето си на изява от този род.


Кариерата на Таня стартира от конкурса Елит модел луук през 1999 г. Тогава тя беше невръстна ученичка, но високият ръст и европейският имидж веднага направиха впечатление на журито и разбирачите.


От същия подиум изгря звездата и на друга от най-красивите българки и най-преуспелите наши манекенки в чужбина – Силвия Рангелова. Между момичетата от Елит блесна и Мария Маркова, която ако се вярва на мълвата също е привлякла вниманието на Малкия Маргин.


Връзката с Руши окончателно позиционира Таня сред звездите на шоубизнеса у нас, доколкото го има. Тя няма как да не бъде забелязана заради физическите си данни, но и заради толкова рядкото за родна знаменитост умение да се облича оригинално.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.